bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь у проекті «Схід-Захід: Редакції за обміном»
23.07.2014

 МГО «Інтерньюз-Україна» запрошує  журналістів до участі у 2-ох прес-візитах. Журналістів із західних областей України запрошуємо відвідати м. Кіровоград, а журналістів із східних та південних областей – запрошуємо до Луцька. 

Обидва прес-візити відбудуться 30 липня – 1 серпня у рамках проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном». Такі міжрегіональні обміни журналістів між півднем/сходом та заходом України мають на меті сприяти діалогу та розумінню контексту роботи одних та інших. 

Учасники прес-турів отримають можливість поспілкуватись із місцевими колегами, представниками органів державної влади та громадських організацій, задати ті питання, які хвилюють населення їхніх регіонів та разом обговорити актуальні питання українського медіа-простору. 

В обох містах програма передбачатиме такі заходи:

День 1 – дискусія між учасниками, представниками ЗМІ та громадськими активістами, екскурсія.

День 2 – візити в 3-4 провідні редакції міста (газета, ТБ/радіо, онлайн медіа), спільна вечеря з представниками редакцій. Тема: стандарти журналістики, менеджмент, проблеми медіа-сектору в регіоні.

День 3 – зустріч з органами місцевого самоврядування (міськвиконком, облрада, ОДА). Тема: діалог влади з пресою. 

Детальнішу програму ми надішлемо учасникам напередодні прес-візитів.

Тривалість прес-візитів: 3 дні

Дати: 30 липня – 1 серпня

Міста: Кіровоград та Луцьк 

Інтерньюз-Україна покриває проживання, харчування та проїзд запрошених учасників заходу. 

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у проекті, будь ласка, заповніть онлайн-анкети до 25 липня, 11:00, за посиланнями, вказаними нижче.

  • До участі у прес-турі до Луцька запрошуємо журналістів східних та південних областей України. Будь ласка, заповніть онлайн-анкету 
  • До участі у прес-турі до Кіровограду запрошуємо журналістів західних областей України України. Будь ласка, заповніть онлайн-анкету 

 Ми повідомимо Вам про результати відбору до 18:00 25 липня, а також надішле Вам подальшу організаційну інформацію. 

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до координатора прес-туру Олесі Мигаль – [email protected], 097-516-11-36.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.