bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Літературний тур до Польщі» оголошує набір учасників
08.08.2014

19-26 жовтня уперше відбудеться «Літературний тур до Польщі». Учасники проекту відвідають головні культурні установи Любліна, Варшави і Кракова, де зустрінуться з сучасними польськими письменниками, культурними менеджерами, видавцями. «Центр літературної освіти» приймає заявки до 17 вересня включно.   

«Літературний тур до Польщі» – це міжнародний культурно-освітній проект, який проходитиме у чотирьох містах – Львові, Любліні, Варшаві та Кракові – за участі відомих польських письменників і менеджерів культури. Тур розроблений спеціально для письменників-початківців, організаторів культурних подій, літературних агентів, журналістів, видавців з України. Програма Туру розроблена і підготовлена Іриною Вікирчак під час перебування на стипендії «Gaude Polonia 2014».

У програмі Туру – відвідування ключових польських інституцій культурного сектору, лекції, майстер-класи та воркшопи сучасних польських письменників, дискусії за участі літераторів, видавців, культурних менеджерів, представників громадських організацій у галузі культури.

Важливим пунктом програми є участь української делегації у Фестивалі Конрада в Кракові (учасники Туру в рамках фестивалю проведуть дві події – дискусію та читання). Також програмою заплановані літературні прогулянки та екскурсії.

Виїзд автобусом 19 жовтня зі Львова, повернення – 26 жовтня у Львів.

Хто може стати учасником Туру?

Участь у «Літературному турі до Польщі» можуть взяти молоді письменники, видавці, культурні менеджери, журналісти, якіберуть активну участь у культурному житті України та відповідають наступним формальним вимогам:

- Є громадянами України;

- Мають дійсний закордонний паспорт (термін дії паспорту повинен бути щонайменше до 1 листопада 2014 р.);

- Володіють польською або англійською мовою щонайменше на розмовному рівні;

- Зацікавлені у саморозвитку, обміні досвідом, налагодженні контактів, а також передачі отриманих під час Туру знань українським колегам.

Як взяти участь у проекті?

Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити реєстраційну анкету.

 Прийом заявок триває до 17 вересня включно. Відбір 15 учасників здійснюється на конкурсній основі. 

Детальніше про Тур читайте за посиланням

Контакти

  • goo.gl/LERF4W

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.