bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо журналістів та блогерів до участі у прес-візиті до Чехії
17.09.2014

Інститут європейської політики Europeum у співпраці з МГО «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів та блогерів зі східних та південних регіонів України взяти участь у навчальному візиті до Чехії. Візит відбудеться 3-8 листопада 2014 року в рамках проекту «Підвищення кібербезпеки і потенціалу українських журналістів та блогерів».

 Навчальний візит має на меті познайомити учасників з досвідом Чехії у процесі  вступу до ЄС: які зміни і які виклики постали перед країною після вступу до ЄС? Програму навчального візиту буде розроблено з урахуванням досвіду і потреб учасників. Під час поїздки учасники працюватимуть у невеликих групах, і матимуть унікальну можливість вибрати програму для себе з декількох запропонованих. Ми пропонуємо поспілкуватись напряму із звичайними громадянами, приватними підприємцями, державними службовцями, фермерами, військовими тощо.

 Кількість учасників: 8-10

Вимоги до учасників:

  • громадянство України;
  • журналістський/ блогерський досвід;
  • підтвердження журналістського стажу роботи в обраній тематиці/висвітлення обраної теми;
  • підтвердження впливу на місцеву спільноту (посилання на публікації або блоги учасників);
  •  володіння англійська мовою буде перевагою;

Відшкодування витрат: проїзд, проживання, харчування, добові учасників покривають організатори.

Додаткова інформація. Прес візит здійснюється в рамках проекту «Підвищення кібербезпеки і потужності українських журналістів та блогерів». Проект фінансує Міністерством закордонних справ Чеської Республіки та Інститут європейської політики Europeum.

Якщо Ви зацікавлені взяти участь у проекті, будь ласка,  заповніть анкету та надішліть мотиваційний лист (не більше 500 слів) на адресу [email protected] до 18:00, 6 жовтня, 2014 р. У мотиваційному листі, будь ласка, зазначте теми, які Ви хотіли б висвітлити під час візиту до Чехії, а також свій досвід роботи із 2012 до 2014 року.

Ми повідомимо Вам про результати відбору до 10 жовтня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.