bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Громадська активність як каталізатор розвитку регіону»
22.09.2014

ВГО «Інститут Республіка» запрошує активістів та представників громадських організацій Миколаївської області до участі в семінарі: «Громадська активність, як каталізатор розвитку регіону та України».

Захід відбудетьсяв рамках Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест  за підтримки  National Endowment for Democracy (NED).

Протягом дня учасники  підвищать свої знання в таких темах:

1. Як впливати на владу (методи впливу громадян та громадських організацій на ситуацію в регіоні, дієвої взаємодії з органами місцевої влади та міліцією, самоорганізації населення, люстрація).

2. Свобода мирних зібрань.

3.  Протидія інформаційному терору.

На захід запрошено тренерів з багаторічним досвідом практичної громадської активності в таких напрямках, як робота з громадянами, розвиток та діяльність масових громадських утворень, адвокаті й лобіської діяльності, інформаційної роботи, так і значним досвідом організації та проведення освітніх заходів.

Усі тренери - активні учасники Євромайдану із різних міст України: Ольга Сало (тренер, громадський активіст, одна з організаторів та активістів «Громадського простору Майдану»); Михайло Лебедь, (журналіст, лобіст, ВГО «Фундація Регіональних Ініціатив»); Олена Літвішко (виконавчий директор ВГО «Інститут Республіка», представник Громадської Ради Майдану, голова секретаріату Всеукраїнської Ініціативи «За мирний протест!»)

Початок реєстрації: 9:00

Захід відбудеться 28 вересня.

Тривалість заходу: 9:30 – 16:00

Адреса: м. Запоріжжя, просп. Леніна 162-а, готель «Україна»

Зареєструватись на круглий стіл можна за адресою [email protected] до 27 вересня  2014 року 15:00. надіславши: ПІБ, назву організації, контактний телефон. 

За додатковими питаннями звертайтесь: 097-972-19-51 - Ігор; 093-790-87-16 - Анна; 099-924-40-70 та 063-746-54-22 - Вікторія

Про Всеукраїнську Ініціативу «За мирний протест!», а також про ситуації з дотриманням права на мирні зібрання в Україні та світі докладно на сайті: zmina.org.ua

Джерело : ВГО «Інститут Республіка»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.