bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Інструменти для моніторингу та адвокації прав національних меншин та мігрантів в Україні»
14.10.2014

Запрошуємо представників організацій громад національних меншин та мігрантів до подання заявок на участь у 3-денному тренінгу «Інструменти для моніторингу та адвокації прав національних меншин та мігрантів в Україні» 22-24 жовтня, Київ

Тренінг проводиться Регіональним представництвом Фондуім. Ф. Еберта в Україні та Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

Тренінг передбачає огляд ключових понять та інструментів із захисту прав меншин на міжнародному та національному рівнях. Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Кількість місць обмежена. Сесії тренінгу будуть проводити запрошені експерти. Робоча мова тренінгу — українська. Усі учасники тренінгу отримають сертифікат.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують проживання, харчування та компенсацію транспортних витрат учасників (в межах вартості квитка на потяг (купе) або автобус від місця проживання до Києва). 

Критерії відбору: Ми шукаємо високо мотивованих лідерів громад національних меншин, мігрантів та громадських організацій, які мають досвід  або планують проведення заходів щодо моніторингу порушення прав певних меншин або адвокаційних кампаній щодо їх захисту. Додаткова перевага надаватиметься представникам громад національних меншин та мігрантів. 

Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням - потрібно заповнити до 15 жовтня 2014 р.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 16 жовтня 2014 р.


Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.