bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Peer learning event «Використання скриньок для збору благодійних пожертв: досвід практиків»
21.10.2014

4 листопада 2014 року (з 10:00 до 13:00) Український форум благодійників в рамках програми «На, вчись» проводить peer learning зустріч «Використання скриньок для збору благодійних пожертв: досвід практиків».

Благодійні скриньки стабільно популярні серед благодійних організацій, незважаючи на  поширення сучасних видів збору пожертв, як он-лайн благодійність. В той же час у практиків благодійності виникає багато питань, адже процедурні питання щодо благодійних скриньок напряму не прописані в законодавстві України.

Мета заходу: проаналізувати існуючий досвід використання благодійних скриньок та окреслити проблемні питання при їх використанні.

Основні питання, що будуть підніматися під час peer learning event:

- Благодійні скриньки: законодавче регулювання, особливості таможливості використання благодійними фондами.

- Практика використання скриньок благодійниками: розташування благодійних скриньок, залучення волонтерів.

- Інкасація та звітування: створення комісії, підготовка актів, оформлення документації, використання коштів та звіт про надану допомогу. 

Учасники заходу:
захід буде корисним для представників (керівники, менеджери, координатори проектів/програм, спеціалісти з фандрейзингу) членів Українського форуму благодійників, інших благодійних фондів та організацій, співробітників бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм; приватних благодійників та всіх, хто працює з широкою аудиторією користувачів та хоче підвищити власну ефективність.  

Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам додатково. 

Реєстрація:

для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18:00 3 листопада 2014 року на електронну адресу [email protected].

Більш детальна інформація за телефоном +38 044 425 94 94, контактна особа Катерина Ржевська, менеджер програм Українського форуму благодійників.

Контакти

  • +38 044 425 92 94
  •  http://www.ufb.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.