bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з проведення діалогів задля мирних перетворень
04.11.2014

Запрошуємо представників громадських рухів, організацій, спільнот, психологів, фасилітаторів, конфліктологів а також ентузіястів взяти участь у тренінгу з проведення діалогів задля мирних перетворень, який відбудеться у 6-8 листопада у Львові у Першій львівській медіатеці за адресою: вул. Мулярьска 2а. Початок о 10.00.

Конфлікт є невід’ємною частиною життя. Зазвичай ми щосили намагаємось уникнути стану, у якому проявляється агресія. Методика діалогу задля мирних перетворень (Dialogue for Peaceful Change, DPC) має у своєму арсеналі практичні інструменти для вирішення конфліктів на рівні громад, спільнот, в організаціях та групах.

Тренінг складатиметься переважно з практичної складової. Учасники познайомляться з з такими поняттями, як діалог, конфлікт, практиками вирішення конфліктів за допомогою методики DPC, проаналізують фактори, які сприяють зростанню конфлікту, а також методи розв’язання конфліктів на різних етапах його ескалації.

Можливо, прозвучить дещо дивно, проте вирішення конфліктів може бути веселим заняттям. DPC значним чином опирається на “навчання через досвід”, під час занять ми використовуватимемо власні історії та конфліктні ситуації, з якими зіштовхуємось у житті.

Методика DPC має 10-річну історію застосовування під час вирішення конфліктів різного рівня майже на всіх континентах світу, впроваджується сертифікованими тренерами голландської організації Oikos.

Тренери: Бен Крейґ (Північної Ірландія), Яап ван дер Сар (Нідерланди), досвідчені тренери з методики DPC.

Час та тривалість тренінгу: 6-8 листопада, з 10.00 до 18.00.

Місце проведення: вул. Мулярська 2а, Перша львівська медіятека, м. Львів.

Щоби взяти участь, просимо вас заповнити онлайнову форму учасника до 5 листопада включно. Обов’язковою умовою для успішного завершення тренінгу є участь протягом всіх трьох днів занять.

Участь у тренінгу є вільною.

Це пробний тренінг, який відбувається з власної ініціативи тренерів DPC (екуменічна громадська організація “Oikos”), програми Україна активна: загоєння минулого, що реалізується МГО “Основи свободи”, у співпраці з Інститутом лідерства та управління Українського католицького університету за підтримки Першої львівської медіятеки.

Контактна інформація:
Олекса Стасевич, менеджер програми “Україна активна: загоєння минулого”
тел.: +380 67 622 7218, +380 50 309 7997
e-mail: [email protected]

Докладно: http://www.iofc.org/uk/zaproshennia-vziaty-uchast-u-treningu-z-provedennia-dialogiv-zadlia-myrnykh-peretvoren

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.