bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Консультування осіб, що постраждали від посттравматичного стресового розладу»
11.11.2014

Полтавський міжрегіональний інформаційно-ресурсний центр запрошує фахівців НУО та ДО до участі у триденному тренінгу«Консультування осіб, що постраждали від посттравматичного стресового розладу».

Захід відбудеться 26-28 листопада 2014 року у м. Полтава. Якщо фахівці вашої організації мають бажання взяти участь у тренінгу, їм необхідно заповнити анкету учасника тренінгу (за посиланням в листі) до 12:00, 20 листопада 2014 р.

Посилання для реєстрації  

Поселення та реєстрація учасників тренінгу буде відбуватися за списком відібраних до участі в тренінгу осіб.

У разі виникнення питань, ви також можете зв’язатися з нами за телефонами (0532) 518-340 та (066) 88-99-769 (контактна особа - Микита Воловод).

Проживання та харчування учасників забезпечується Полтавським МІРЦ. Транспортні витрати (залізничні, автобусні квитки) будуть також відшкодовані згідно з пред’явленими проїзними документами. Зверніть увагу, що проїзд СВ та літаком відшкодовуватися не буде. Також просимо зауважити, що для відшкодування вартості проїзду необхідна наявність квитків в обидві сторони, а у випадку проїзду маршрутним таксі необхідно взяти у водія свідоцтво перевізника. 

Тренери:

Степук Наталя — член ГО «Асоціація фахівців подолання наслідків тсихотравмуючих подій» (Психологічна кризова служба).

Кочубей Вікторія — кризовий психолог, координатор напрямку Супровід родин загиблих в ГО «Асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» (Психологічна кризова служба). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.