bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська Школа-Тренінг «Разом Ми Можемо»
12.01.2015

Громадська організація «Фундація прав людини», яка працює в Україні у царині правозахисту та громадянської освіти з 2001 року, оголошує конкурс на участь у Всеукраїнській Школі - тренінгу «Разом Ми Можемо», яка відбудеться з 19 до 22 лютого 2015 року в місті Чернігові. Метою заходу є підвищення фахового рівня громадських активістів  у питаннях забезпечення прав внутрішньо переміщенних осіб, їх соціальної адаптації та інтеграції.

Програма заходу складається з таких модулів:

1) подолання пост-травматичного синдрому;

2) відновлення документів;

3) захист соціально-економічних прав: працевлаштування;

4) відкриття власної справи;

5) розробка стратегії діяльності громадських організацій у сфері забезпечення прав вимушених переселенців.

Взяти участь в конкурсному відборі запрошуються громадські активісти, які мають щонайменш піврічний досвід роботи в  царині захисту прав внутрішньо переміщених осіб та мешкають в Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Луганській, Одеській, Харківській та Чернігівській областях. Учасники забезпечуються безкоштовним проживанням та харчуванням. Транспортні витрати (поїзд плацкарт, автобус) будуть відшкодовані при наявності проїзних документів та участі у всіх навчальних заходах.

Просимо надсилати Ваше резюме та мотиваційний лист на адресу: i[email protected]  до 31 січня 2015 року до 18:00 за київським часом. До 07 лютого 2015 року  майбутні учасники отримають офіційні запрошення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.