bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінгова програма для молоді із Західної України
19.02.2015

Якщо Ви - молода активна людина і живете у маленькому місті чи селищі Західної України - запрошуємо до участі у новому проекті “Енергія Євромайнану в малі громади”.

Запрошуємо молодих людей взяти участь в  унікальній практичній навчальній програмі, де за короткий термін можна навчитися, як втілити свою ідею в життя, як вивчати думку громади, писати проекти,  шукати кошти, поширювати інформацію, організовувати роботу команди та співпрацювати з владою.

Під час проекту відбудеться 2 навчальні сесії, під час яких молоді люди у малих групах пройдуть 6 практичних семінарів із базових питань, які допоможуть розібратися із запуском власних соціальних ініціатив. Також між сесіями відбудеться спілкування з менторами, які подивляться на проект з практичної точки зору і дадуть свої поради. На завершення проекту - відбудеться презентація готових міні-проектів від учасників програми.

До участі запрошуємо молодих людей з Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Зверніть увагу: учасниками програми можуть бути лише мешканці малих міст та сіл відповідних областей!

Участь у тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують кава-перерву, навчальні матеріали та харчування, проте транспортні витрати не відшкодовуються. У виняткових випадках для відшкодування транспортних витрат організатори проекту зможуть залучити кошти приватних меценатів.  

Кількість місць - обмежена!

Реєструйтеся за цим посиланням.

Реєстрація триває до 1 березня включно.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені учасникам до 5 березня.

Отож, якщо Ви маєте бажання робити зміни у своїй громаді, а ще краще - якщо Ви вже маєте власну невеличку ініціативу, яка зробить життя кращим, запрошуємо Вас до участі у проекті. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.