bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Табір для молоді «Великого бажайте»
17.03.2015

19-27 березня 2015 року у реколекційному центрі Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ відбуватиметься літній вишкільний, виховницько-відпочинколвий табір для дітей та молоді «Великого бажайте» присвяченого року Митрополита Андрнея Шептицького. 

Організатор табору Львівський осередок Спілки Української Молоді в Україні.

Теми занять які висвітлюватимуться на таборі: історія організації, історія України, постать Митрополита Андрея в суспільно-політичному житті українців , лідерство, робота в команді, управління, проектна діяльність, патротизм, волонтерство, держава та її устрій.

Духовні бесіди: постать Митрополита Андрея в церкві, як бути добрим християнином, церква та її завдання, свята літургія, повага, честь, відвага.

Учасники табору отримають змогу зустрітися з: Мирославим Мариновичем, Софією фединою, Андрієм Соколовим, Юрком Іляшем, українські воїни, представниками органів місцевог саморядування.

Відбуватимуться мандрівки в гори.

Перегляд та обговорення фільмів - «Мріяти значить жити», фільм про революцію гідлності «Ми», фільм про АТО.

Під час табору кожного дня відбуватимуться спортивні іггри та плавання, інтеркативні забави та творчі вечори. На таборі буде професійни викладач музики та медик.

СУМ займається вихованням молоді в християнсько-патріотичному дусі. Організація має на меті виховувати моральних лідерів здатних до праці на славу Богу та Україні. 

Організація займається щорічним проведенням таборів, сережн кількість зголошених 120 осіб.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.