bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Зйомка відеоролика: від ідеї до фінальних титрів»
20.03.2015

Мрієш знімати короткометражки, але не знаєш, з чого почати? Хочеш дізнатися, як зняти круте вірусне відео за кілька годин на свій мобільний?

Приходь на безкоштовний майстер-клас від екс-генпродюсера «Нового каналу» Оксани Панасівської і дізнайся техніки та прийоми від справжнього профі. Прямо під час майстер-класу, всього за три години ви знімете свій перший відеоролик.

Майстер-клас відбудеться 25 березня з 16:00 до 19:00 у інтернет-залі Парламентської бібліотеки (вул. Грушевського 1, Європейська площа). Захід відбувається в рамках конкурсу відео «Бути європейцем», що проводиться Представництвом Європейського Союзу.

Програма майстер-класу:

  • Мозковий штурм: як знайти ідею, яка вистрелить?;
  • Ролі в команді: сценаристи, режисери, продюсери, оператори;
  • Зйомка відеоролика: теорія та практика;
  • Монтаж відео: теорія та практика;

Лектор: Оксана Панасівська, Директор Ukrainian Media E-School, головний продюсер cool production, екс-головний продюсер телеканалу «Новий».

Щоб взяти участь, зареєструйтесь за адресою

Для кращого засвоєння матеріалу можна взяти з собою ноутбуки та пристрої для зйомки відео (фото- та відеокамери, мобільні телефон).

Конкурс відео «Бути європейцем» - це всеукраїнський конкурс відеороликів на тему Європейського союзу та Європи. До 29 березня зніміть відео до 3-х хвилин і позмагайтесь за цінні призи.

 Детальніше: http://euroquiz.org.ua/video-contest  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.