bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн курс-практикум зі змін клімату та української енергетики
24.03.2015

Людино! Поглянь на Сонце - таке далеке і близьке. Та, скоріше, далеке. Як енергетика України від ефективності. Тисячі тон спаленого вугілля підвищують температуру планети і плавлять льодовики. Мегаполіси влітку нагадують пекло, а взимку втрачають до 80% тепла через незграбну енергосистему. Чиновники плюють у стелю, прикриваючись “складною ситуацією”. Час зізнатися - без твоєї участі прогресу не буде НІКОЛИ. Державцям не під силу самостійно творити кліматичну і енергетичну політику.

Маєш рішучість врятувати світ і Україну від кризи, та не знаєш, з якого боку підступитись? Потребуєш ще трохи дієвих інструментів, живих знань від профі та власного гірко-солодкого досвіду? Маємо те, чого тобі бракувало!

Онлайн курс-практикум зі змін клімату та української енергетики

Старт: 12 червня 2015 року
Закінчення: 21 вересня 2015 року

Курс складається з п’яти модулів, кожний тривалістю у 2 тижні:
- cучасна кліматична наука
- кліматична політика
- українська енергетика
- адаптація міст до кліматичних змін
- інструменти роботи кліматичного професіонала

Курс передбачає інтерактивні вебінари з практикуючими профі via Skype/google Hangout, роботу з текстами англійською/українською, відеолекції, виконання невеликих практичних завдань, обговорення здобутків з менторами та групою.
Курс створено для залучення мотивованих представників і представниць громадськості до контролю та впровадження енергетичної і кліматичної політики в Україні.

Після закінчення курсу випускники/ці отримають сертифікати. Особливо успішні випускники/ці матимуть можливість прийняти участь в мобілізації активістів до кліматичних переговорів СОР21 в Парижі, де має бути прийнята нова угода, що замінить Кіотський протокол із співпраці країн щодо змін клімату.

Групу учасників курсу буде набрано шляхом відбору аплікаційних форм. Кількість місць обмежена.

Реєструйтесь тут 
Дедлайн подачі заявки - 24 квітня 2015 року

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.