bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари для працівників музеїв та туристичних об’єктів Західної України
15.04.2015

Працівників музеїв та туристичних об’єктів Західної України запрошуємо взяти участь у 2-денному семінарі «Усунення архітектурних бар’єрів в туристичних об’єктах i пристосування їх для неповносправних осіб», що відбудеться у червні 2015.

В рамках семінару українські та польські експерти поділяться своїм досвідом про те, як:

-       забезпечити доступність музеїв для людей з інвалідністю без використання додаткових ресурсів;

-       використовувати можливості отримання фінансування на усунення архітектурних бар’єрів в туристичних об’єктах;

-       організовувати екскурсії для людей з інвалідністю, враховуючи їхні потреби.

В ході семінару учасники також зможуть ознайомитись із кращими міжнародними практиками усунення архітектурних бар’єрів для людей з інвалідністю в туристичних об’єктах враховуючи вимоги ЮНЕСКО, відпрацювати навички проведення екскурсій для людей з різними видами неповносправності,

Для участі у семінарі необхідно надіслати заявку факсом або електронною поштою. Планується проведення двох однакових семінарів. Один учасник може взяти участь лише у одному із семінарів. Участь у семінарі можуть взяти лише працівники музеїв, розміщених на території Рівненської, Волинської, Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської та Закарпатської.

У червні-липні 2015 року для учасників семінарів буде організована навчальна поїздка до Польщі.

Семінари відбудуться 1-2 червня та 3-4 червня 2015 року.
Місце проведення – смт. Брюховичі, Львівська область

Участь в навчанні безкоштовна. Учасникам покриваються витрати за проїзд, забезпечується проживання та харчування на час семінару.

Заявки необхідно подати до 15 травня 2015 року електронною поштою на адресу:[email protected], або факсом за номером: 032 244 56 07.

Семінари проводяться Товариством «Зелений Хрест» в рамках проекту «Через кордони без бар’єрів – інтеграція неповносправних осіб через туризм і культуру» у співпраці з Інтеграційним Товариством «Magnum Bonum» за сприянням Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 і фінансуються з коштів Європейської Комісії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.