bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній кліматичний тур «Генерація Е 2.0»
18.05.2015

Сповнена натхнення команда УМКА знову вирушає у тур містами України щоб поділитися успішним досвідом і новими знаннями з активними і небайдужими до довкілля у Львові, Тернополі, Луцьку, Черкасах, Запоріжжі. 
І першою зупинка - у місті Лева, де тренінг відбудеться 6-7 червня 2015 року! 

Програма дводенного тренінгу створена для того, щоб допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату.

Основні блоки тренінгу: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для їх попередження, аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності, комунікації.

«Генерація Е 2.0» ділиться знаннями і досвідом у сучасному, позитивному, драйвовому форматі – молодь молоді заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Орієнтовна кількість учасників – 15-20 осіб.
Серед успіхів і досягнень проекту “Генерація Е” у минулому році - утворення команди, яка взяла участь у проекті “Майстерня клімату” і подарувала Львову велогенератор.
Тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е 2.0» відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні. Відбір здійснюється на основі анкетування.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у тренінгу заповнити анкету/ заявку за посиланням http://goo.gl/forms/3CgkTE2UEQ. Анкети приймаються до 29 травня 2015 року (включно).

Детальну інформацію про час і місце проведення тренінгу у Львові ми надамо учасникам після завершення обробки анкет під час формування групи. До зустрічі!

Контакти для запитань:
координаторка проекту, Людмила Сулік

[email protected]
0933544298

Контакти

  • координаторка проекту Людмила Сулік
  • [email protected]
  • 0933544298

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.