bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів Програми «Молодіжний працівник»
27.05.2015

Навчальна програма «Молодіжний працівник» / The training program "Youth Worker"

Міністерство молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та Державним інститутом сімейної та молодіжної політики продовжує реалізовувати Програму «Молодіжний працівник». Програма покликана підвищити рівень професіоналізму представників громадських об’єднань та держслужбовців, які працюють з молоддю.

У рамках Програми оголошується конкурс на участь у 5-денному тренінгу з підготовки тренерів Програми «Молодіжний працівник» (Базовий рівень).

У процесі навчання учасники ознайомляться з техніками та інноваційними інструментами тренерської роботи як формами неформальної освіти. Метою навчання є формування методологічних і практичних знань щодо організації та проведення тренінгів з підготовки молодіжних працівників.

Тренінг відбудеться 15-19 червня 2015 року в Києві, у готелі «Братислава». На період навчання учасники забезпечуються харчуванням, місцем проживанням, а також компенсується вартість проїзду.

Після успішного проходження навчання, учасники отримають свідоцтво державного зразка випускника Тренінгу для тренерів Програми «Молодіжний працівник». Найкращі будуть рекомендовані на проходження стажування до Центру Ваймеру (Німеччина).

До участі у конкурсі запрошуються усі бажаючі.

Критеріями відбору учасників є:

  • досвід роботи з молоддю;
  • проходження дистанційного Базового курсу Програми «Молодіжний працівник» (інформація про дистанційний курс буде повідомлятися додатково);

Досвід тренерської роботи є бажаним, але не обов’язковим.

Випускники тренінгу зобов’язуються в подальшому провести Базовий тренінг Програми «Молодіжний працівник» за всебічної підтримки партнерів Програми.

Заявку на участь у тренінгу можна заповнити через онлайн-форму за посиланням. Кінцевий термін подачі заявок до 17:00 2 червня 2015 року.

Про результати конкурсу учасникам буде повідомлено 5 червня 2015 року. З програмою тренінгу можна ознайомитися на сайті або звернутися за телефоном: (044) 236-07-42, (044) 236-07-41.

Куратор тренінгу: Андріученко Тетяна, конт. телефон: 097-850-13-55.

Довідка про Програму:

«Молодіжний працівник» – це навчальна програма для службовців, задіяних у роботі з молоддю у регіонах, та лідерів молодіжних неурядових організацій.

Мета:

  • забезпечити належний рівень знань про пріоритети, тенденції та задачі молодіжної політики;
  • налагодити ефективний діалог між держструктурами та громадським суспільством;
  • надати оперативну інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

Контакти

  • Андріученко Тетяна Вікторівна
  • +380(97) 850-13-55
  • email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.