bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня Школа Самоврядування: Схід
07.07.2015

Школа відбудеться 9-14 серпня 2015 року на території Дніпропетровської області.  Тема  Школи – «Ефективна виборча кампанія: від ідеї до плану дій».  Учасники Школи – особи, які планують брати участь у виборах органів місцевого самоврядування 2015 року в якості кандидатів або керівників штабів з Черкаської, Полтавської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Луганської і Донецької областей загальною кількістю до 30 осіб. Організатори Школи – Центр громадянських ініціатив та представництво фонду Фрідріха Науманна в Україні.

Програма Школи передбачає інтенсивне, інтерактивне спілкування з усього спектру виборчих питань. Результатом участі в Школі стане план Вашої виборчої кампанії складений під керівництвом кращих фахівців з виборчих перегонів. Склад тренерів залучених до проведення Школи: Віталій Загайний (Львів), Максим Колєсников (Київ), Наталя Міхнова (Львів), Олексадр Мєдвєдєв (Київ), Тарас Максименко (Рівне).

Детальні умови участі за посиланням:  http://cehrin.org.ua/?p=1901

Звертаємо Вашу увагу на те, що відбір учасників «Літньої Школи Самоврядування: Південь» проводиться на конкурсній основі. Для участі у відборі необхідно до 24:00 години,  19 липня 2015 року ЗАПОВНИТИ РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ.

УВАГА! Анкети учасників, без файла із заповненим паспортом виборчого округу та анкети, надіслані після встановленого терміну, до розгляду не прийматимуться. 

Повідомлення про зарахування учасників оприлюднюються на сайті ЦеГрІн www.cehrin.org.ua  та на ФБ-сторінці Центру.

Контакти

  • 067 454 81 88 або 099 00 42 635 – Богдан Коваль
  • 093 866 06 21 або 098 84 21 479 – Олена Сидор

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.