bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній КАМПУС «Соціал-демократія. Профспілки. Ініціативи. Курс на оновлення країни»
14.07.2015

ІДЕЯ КАМПУСу:

Молодь чує звідусіль про необхідність реформ та радикальних змін у політичному, економічному та соціальному житті України. Час минає, однак про якісні зміни для більшості українців не доводиться говорити. Виникає гостра необхідність переосмислення поточних процесів та пошуку прогресивних ідей та рішень для забезпечення справжрього оновлення країни.

ФОРМАТ КАМПУСу:

Унікальне поєднання інтенсивних теоретичних та практичних модулів, а також участь досвідчених тренерів, цікавих спікерів та іноземних експертів дозволять поглибити вже існуючі знання, а також напрацювати інструменти для практичного використання у майбутньому.

ОСОБЛИВІСТЬ КАМПУСу:

Учасники та учасниці з різних куточків України, які поділяють принципи та ідеї соціал-демократії, молоді профспілкові лідери та лідерки, 5 днів неформального спілкування у колі однодумців, нові можливості та знайомства у поєднанні з чудовою атмосферою стародавнього Львову.

УМОВИ УЧАСТІ:

Участь у Літньому Кампусі є безкоштовною, але на конкурсній основі. Обовязкова реєстрація на участь у заході. Організатори покривають витрати учасників на проживання та харчування. Витрати на дорогу є внеском учасників для участі у заході.

Літній Кампус

Контакти

  • +380502115300
  •  Катерина

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.