bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітньо-мотиваційний табір для внутрішньо-переміщеної молоді з Донбасу та Криму «FRI Open Camp2015»
18.07.2015

6-11 серпня у Зміївському районі відбудеться табір «FRI Open Camp 2015» для молоді з Донбасу та Криму. Його мета – соціальна адаптація внутрішньо-переміщених людей з зони АТО та Криму та їх знайомство з активною молоддю Харківщини для спільної майбутньої діяльності.

На таборі в умовах зеленого туризму, з тренінгами про розвиток особистості й основи громадської діяльності, а також з відпочинком біля річки та вечірніми розмовами біля ватри, хлопці й дівчата, які через військову агресію були змушені переїхати до інших областей України, познайомляться з видатними культурними та громадськими діячами Харківської області й України та оволодіють навичками, знаннями і контактами необхідними для активного та цікавого життя.

На «FRI Open Camp 2015» запрошуються до участі молоді люди, які повністю відкриті для навчання і обміну досвідом. Табір об’єднає близько сотні людей віком 18-25 років, та більше 20 тренерів, спікерів та просто цікавих особистостей, які допоможуть молоді адаптуватися до великого міста і зробити своє життя цікавим завдяки долученню до активістів у ВНЗ чи громадських об’єднаннях.

Освітня програма табору надасть учасникам окрім знань з суспільно корисних тем, ще і можливість навчитися неупередженості та толерантності.

Організаторами заходу є молодіжна НГО «ФРІ», яка займається розвитком молоді та захистом їх інтересів у Харкові вже понад 12 років. «ФРІ» проводить подібні табори для підлітків та студентства протягом восьми років, також цього літа вже відбувся освітньо-мотиваційний табір «Be FREE- 8».

Проект «FRI Open Camp»  є можливим завдяки підтримці проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Для участі у «FRI Open Camp 2015» необхідно заповнити електронну анкету, яку можна знайти за посиланням  та у соціальних мережах https://vk.com/fri_open_camp або https://www.facebook.com/events/367005003469697/

Вартість участі у 5-денному таборі – 100 грн (у вартість входить транспорт з Харкова до місця таборування, 3-разове харчування, часткове забезпечення спорядженням). В окремих випадках, для молоді з зони АТО та Криму організатори можуть надати стипендію (нульова вартість участі).

Захід на громадських засадах організовує молодь, яка є членами «ФРІ». Згідно традиційних правил таборів від «ФРІ», будь-яка пропаганда політичних сил, режимів, ідеологій та релігій суворо заборонена.

_____________________________________

Всеукраїнська молодіжна громадська організації «Фундація Регіональних Ініціатив» (ФРІ) - потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.