bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Декларації держслужбоців як інструмент викриття корупції» у Харкові
27.08.2015

ГО «Інститут розвитку регіональної преси»(ІРРП) в рамках проекту «Збільшення прозорості та боротьба з корупцією в Україні» за підтримки Бюро демократії, прав людини та праці» Державного департаменту США запрошує журналістів взяти участь в одноденному тренінгу «Декларації держслужбоців як інструмент викриття корупції».

4 вересня 2015 року, Харків

Журналісти регіональних та національних медіа різних видів під час тренінгу зможуть:

  • отримати необхідну теоретичну інформацію та знання, а також розвинути вміння й навички роботи з інтерфейсом сайту http://declarations.com.ua/, що є ґрунтовною базою даних декларацій про доходи державних службовців України;
  • навчаться використовувати прості статистичні методи для визначення підозрілих декларацій;
  • дізнаються про особливості пошуку інформації щодо нерухомості, земельних ділянок і прав на оренду через Державний реєстр речових прав, Земельний кадастр і Реєстр судових рішень;
  • розглянуть практичні приклади пошуку інформації щодо землі і нерухомості, зокрема складні випадки, з якими стикаються журналісти. 

Реєстрація

Участь у тренінгу є безкоштовною.

Відбір здійснюватиметься на конкурсних засадах. Досвід роботи у розслідувальній журналістиці слугуватиме додатковою перевагою при відборі учасників, однак він не є обов’язковим.

ІРРП заохочує журналістів подавати заявки за принципом географічної близькості до міста тренінгу, однак можливі і інші варіанти участі.

В ході заходу передбачені кава-паузи та обіди. Учасникам з інших міст пропонується компенсація витрат на проїзд за наявності оригіналів квитків.

В окремих випадках ми можемо забезпечити учасників з сусідніх до місця проведення областей проживанням у готелі. Для цього вам потрібно написати листа на адресу [email protected] до 1 вересня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.