bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував освітній проект «Енергія Євромайдану в малі громади. Центр»
05.10.2015

Активних мешканців Центральної України запрошують на унікальну навчальну програму. Реалізація власних ідей, створення та ефективна діяльність громадської організації, пошук та залучення коштів, медіа-висвітлення проектів. Практичні і цікаві тренінги для людей, які хочуть втілювати корисні ініціативи у своїх громадах.

Події Революції Гідності активізували багатьох суспільно активних громадян, які розуміють, що необхідно втілювати зміни на місцях, у селах, містечках, селищах. Проте часто для втілення цих змін у них не вистачає знань та інструментів.

Якщо ти суспільно активн(ий/на), проживаєш у селах, селищах, містечках Вінницької, Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей, маєш сформовану ідею-ініціативу для змін у місці, де проживаєш та хочеш реалізувати її – тобі до нас.

Учасники проекту візьмуть участь у 2-денному навчальному семінарі, після якого з допомогою консультантів готуватимуть власні проекти. Підсумком проекту стане конференція, де учасники зможуть представити власні здобутки та поділитися досвідом.

Теми навчальних семінарів:

  • Громадська організація: від створення до ефективної роботи 
  • Популяризація соціальних ініціатив серед мешканців, залучення прихильників та співпраця зі ЗМІ 
  • Підготовка проекту: від ідеї до дії.
  • Практичний менеджмент та фандрейзинг для втілення ідей в громадах.

Після семінару, заручившись підтримкою консультантів, впродовж двох місяців, учасники готуватимуть власні проекти. Підсумком проекту стане конференція, де учасники зможуть представити власні здобутки та поділитися досвідом.

Приходьте до нас з ідеєю – і ви підете з готовим проектом.

Семінар буде відбуватися в Києві 7-8 листопада.

Організатори покривають витрати на проживання та харчування під час семінару.

Важливо: дорожні витрати учасникам не компенсуються. Для участі у проекті потрібно заповнити аплікаційну форму до 23:59 години 18 жовтня.

Про результати відбору та інші організаційні деталі учасникам буде повідомлено до 26 жовтня.

Отож, якщо Ви маєте бажання робити зміни у своїй громаді, а ще краще - якщо Ви вже маєте власну невеличку ініціативу, яка зробить життя кращим, запрошуємо Вас до участі у проекті.

Контактні особи: Оксана +380988421479, [email protected], Богдан, +380674548188, +380990042635, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.