bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на тренінг «ОЗОН» у Києві 28 листопада 2015 р.
17.11.2015

Слово «суд» викликає в тебе бурю негативу? Ти переконаний у корумпованості та необ’єктивності українських судів? Тобі набридли пусті розмови про люстрацію? Ти не бачиш як можна відстояти свої права у цій системі? Не сиди у соцмережах, та не оцінюй словами інших! Побач проблему власними очима! Оціни шляхи змін самостійно! Не слухай – дій!

Якщо ти вважаєш, що реформа судів – необхідна складова побудови нормальної держави. Якщо ти ЗА метод громадського контролю за владою. Якщо ти готовий змусити судову систему працювати, ТОБІ ДО НАС!

ПРИХОДЬ НА ТРЕНІНГ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ СПОСТЕРІГАЧІВ.

Чекаємо тебе 28 листопада 2015 року (субота) у м. Києві.

Наш інструмент – громадський моніторинг. Навчитися ним користуватися під силу кожному.

Запрошуємо усіх бажаючих на навчальний тренінг, на якому ми: 

  • Ознайомимось із успішними практиками контролю судової системи на прикладі роботи групи громадського спостереження «ОЗОН»;
  • Дізнаємось про цікаві аспекти резонансних судових засідань, зокрема щодо питань люстрації та перевірки суддів;
  • Навчимось як організовувати та проводити громадський моніторинг у вашому місті.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету учасника навчальних заходів «ОЗОН» за посиланням: http://bit.ly/1bIlVUl до 20 листопада 2015 року включно та поставити лайк нашої сторінки https://www.facebook.com/OZON.monitoring, де ви до того ж дізнаєтеся багато цікавої та актуальної інформації про суди.

Точні час та місце буде повідомлено зареєстрованим кандидатам на навчання.

Якщо Ви не киянин(киянка) але Ви бажаєте потрапити на наш тренінг – ми будемо вам раді! Попередньо узгодивши деталі участі, організатори компенсують вам проїзд. Усі учасники будуть забезпечені харчуванням та роздатковими матеріалами. Пріоритет у відборі надається учасникам кампанії групи громадського спостереження «ОЗОН» «Суд – не тільки судді!».

У разі виникнення додаткових питань прохання надсилати лист на пошту [email protected] з темою листа «Тренінг 28.11.15 у м. Києві - питання» або за телефоном 097 674 85 68.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.