bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Донецьке КВУ запрошує громадських активістів Донбасу навчитися писати проектні заявки
18.11.2015

Донецька обласна організація «Комітет виборців України» запрошує громадських активістів Донецької та Луганської областей навчитися писати проектні заявки. Тренінг «Проектний менеджмент: ефективна розробка проектів та основи управління проектною діяльністю» проведе міжнародний тренер-консультант Альона Доля.

Учасники отримають поглиблені знання з написання проектних заявок та з основ проектного менеджменту. Також вони на практиці спробують написати власні проектні заявки. Результатом тренінгу стануть напрацювання, концепти, основи проектних заявок учасників для власних проектів.

Захід відбудеться 27-28 листопада (п’ятниця-субота) у Святогірську. Анкету для відбору учасників на тренінг можна заповнити за посиланням.

Дедлайн подачі заявки – 22 листопада 15:00. У понеділок відібрані учасники отримають підтвердження своєї участі.

Пріоритет буде надаватися представникам наступних громадських організацій:
- зареєстровані не раніше 2014 року;
- ті, які працюють в селах або містах до 100 тисяч населення.

Організатори забезпечують проживання та харчування, а також відшкодовують транспортні витрати (автобус або потяг вагони не вище 2-го класу – купе). Під час тренінгу учасники отримають роздаткові матеріали.

Захід відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». Він впроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи». Метою цього конкурсу є підтримка ініціативи місцевих організацій громадянського суспільства та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні. Також висловлюємо вдячність за можливість проведення тренінгу Програмі розвитку ООН.

Із додатковими запитанням можна звертатися поштою: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.