bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Менеджмент у кризових ситуаціях», Київ
19.01.2016

АДРА України запрошує взяти участь у відборі учасників тренінгу «Менеджмент у ризових ситуаціях». Конкурс проводиться для представників неурядових організацій, які працюють з внутрішньо переміщеними особами або в сфері подолання конфліктних ситуацій.

Мета тренінгу:

Формування навиків організації ефективної роботи в кризових ситуаціях, запобігання емоційного вигорання та збереження психологічного здоров’я працівників, які надають послуги в складних емоційних обставинах.

 Тематичні блоки тренінгу:

  • Мотивація працівників та волонтерів в наданні послуг
  • Робота з отримувачем послуг, визначення проблем, потреб.
  • Методи роботи з отримувачами послуг. Індивідуальна та групова робота
  • Особливості кризового втручання
  • Розгляд понять «стигматизація» та «віктимізація»
  • Синдром професійного вигорання, нудьга
  • Методи психологічної гігієни та профілактики емоційного вигорання

Тренери: 

Peter Brnula, PhD.

З 2005 та 2015 року викладав на факультеті соціальної роботи Інституту Соціальних Студій та на факультеті терапевтичної педагогіки Університету Comenius в Братиславі. З 2008 по 2015 рік працював Секретарем Національної Академії Наук Словацької Республіки, був учасником групи з розробки проекту Закону Про соціальну роботу. На сьогоднішній день працює в двох різних університетах в Словацькій Республіці, викладає історію соціальної роботи, теорію соціальної роботи, етичні принципи, проводить різноманітні тренінги з соціальної роботи та практичних навиків роботи з різними цільовим групами. Є автором кількох наукових публікацій, статей та монографій. Бере участь в різних дослідницьких проектах. Був розробником Коду етичних принципів Соціальної Роботи в Словацькій Республіці. Також працює як супервізор в кількох неурядових організаціях.

Barbora Kucharova – працює практичним психологом в приватній клініці з 1995 року. Викладає на кафедрі соціальної роботи в Університеті St.Elizabeth в Братиславі. Має великий досвід тренерської роботи, неодноразово залучалась тренером в проектах Ради Європи з питань допомоги  наркозалежним.  Є співзасновником контакт-центру та групи само-підтримки для наркозалежних. Також працює з проблемами домашнього насильства та питаннями допомоги біженцям і переселенцям.

Умови участі у тренінгу:

Участь у тренінгу є безкоштовною. Для участі у конкурсі відбору учасників тренінгу необхідно до 17.00 год 25 січня 2016 року:

  • заповнити анкету.
  • Надіслати лист від керівника організації стосовно гарантій присутності делегованого учасника всі дні тренінгу з 9.00 год до 18.00 год. на електронну адресу: [email protected]

Звертаємо Вашу увагу на те, що робочі години тренінгу з 9.00 год. до 18.00 год. Запізнення та пропуски не допускаються.

Організаційні аспекти:

Тренінг буде проводитись в м. Києві.

Дата проведення: 08-11 лютого 2016 року. Учасникам тренінгу оплачуються обіди та частування на перервах, для іногородніх учасників забезпечується поселення та буде відшкодована вартість проїзду (автобусом або поїздом плацкарт/купе) в обидва напрямки за наявності проїзних квитків.

Відібраним учасникам тренінгу до 01.02.2016 року буде надіслано запрошення та програма тренінгу.

Анкети, заповнені не в повному обсязі, розглядатись не будуть.

Контактна особа:

У разі виникнення запитань просимо звертатись до Анатолія Ніштука за електронною адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.