bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінари з методики викладання англійської мови
28.01.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, студентів і всіх охочих на науково-практичні семінари та вебінари з методики викладання англійської мови.

Участь у заходах безкоштовна!   

Детальна інформація на сайті: www.etrckyiv.com

  • У лютому та березні для викладачів та майбутніх викладачів  - сертифікатна серія вебінарів з методики викладання англійської мови від Офісу освітніх програм Держдепартаменту США. Учасники, які відвідають чотири вебінари з шести, отримають сертифікати.
  • NEW! Учасники семінарів американського викладача-методиста Сенеки Раян, які відвідають 5 семінарів в період з лютого по червень 2016 року, отримають сертифікати.

Запрошуються всі охочі!

Заходи з методики викладання і вивчення англійської мови

 П’ятниця, 5 лютого, 16:00-17:30 «Електронні ресурси для викладання і вивчення англійської мови»

Презентер:Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

У сучасному світі різноманітні ресурси для викладання і вивчення іноземних мов стали доступнішими, ніж будь-коли. Тим не менш, багатьох людей пригнічує велика кількість наявної інформації і опцій. Тому на цьому семінарі Сенека і учасники зосередятся на конкретних інтернет-ресурсах та розглянуть і навчаться користуватися декількома популярними і легкими в навігації сайтами.

П’ятниця, 12 лютого, 16:00-17:30 «8 чудових вправ на вивчення лексики при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Презентер: Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

Продовжуючи серію “8 Чудових”, на семінарі Сенека і учасники розлянуть декілька різноманітних і захопливих вправ для ознайомлення з новою лексикою і повторення вже вивчених слів.

Середа, 17 лютого, 15:00-16:00, Вебінар «Поради та інструменти для посилення зацікавленості та участі в масових відкритих онлайн-курсах (MOOC) та інших онлайн і оффлайн курсах» з американським викладачами Енді Халворсеном і Дженніфер Райс

П’ятниця, 19 лютого, 16:00-17:30 «Методики і техніки виправлення помилок студентів при викладанні англійської мови як другої іноземної»

ПрезентерСенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

Для багатьох викладачів виправлення помилок є одним з найбільш складних аспектів викладання англійської мови. У вчителів часто виникають питання у який спосіб та як часто слід надавати студентам коригуючий зворотній зв’язок. Більше того, використання неефективних методів виправлення помилок може призвести до зниження мотивації і, в кінцевому рахунку, бути контрпродуктивним цілям викладача і студентів. На цьому семінарі Сенека і учасники розглянуть деякі корисні стратегії коррекції помилок, які можуть допомогти студентам у процесі вивчення англійської мови.

П’ятниця, 26 лютого, 16:00-17:30 «8 чудових вправ на аудіювання при викладанні англійської мови як другої іноземної»

Презентер: Сенека Раян, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

26 лютого на численні прохання відвідувачів відбудеться повтор семінару «8 чудових вправ на аудіювання», який викладач Сенека Раян вперше провела у 2015 р.

На цьому семінарі Сенека та учасники виконають прості, але цікаві вправи на аудіювання, які мотивуватимуть студентів до співпраці та розширення свого словникового запасу.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефонам: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Заходи відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.