bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа у Львові:«Єврейська історія, спільне минуле і спадщина: культура, міста, середовища»
08.02.2016

Центр міської історії запрошує до участі у літній школі «Єврейська історія, спільне минуле і спадщина: культура, міста, середовища». Проект спрямований на впровадження інклюзивного підходу до вивчення, дослідження і викладання історії Центральної та Східної Європи ХІХ-ХХ століть, а також зміцнення усвідомлення важливості єврейської історії та спадщини як частини багатокультурної історії регіону.

Літня школа запрошує магістрантів та аспірантів, молодих дослідників (до 35 років), викладачів вишів, музейних працівників, практиків спадщини з України, Білорусі, Польщі та Росії.

Програма включає лекції з єврейської історії Східної Європи ХІХ-ХХ століть, початковий курс їдишу та семінари з транснаціональних підходів та тем, культурної історії, студій пам’яті та спадщини. Важливою частиною програми є практична робота з джерелами та вивчення різних форматів реалізації проектів у публічному просторі міста. Програма включає подорожі історичними місцями й містами, зустрічі з фахівцями, дослідниками, місцевою громадою та дискусії.

Робоча мова – англійська.

Участь у школі є безкоштовною. Організатори покривають дорожні витрати, проживання, обіди та екскурсії.

Заявка повинна містити:

  • резюме (CV)
  • мотиваційний лист (не більше 3000 знаків про те, чому ви хочете взяти участь у школі)
  • опис проекту (не більше 3000 знаків; це може бути дослідницький, освітній або культурний проект, пов'язаний із єврейською історією, багатоетнічною історією або питаннями спадщини, над яким Ви тепер працюєте або плануєте працювати)
  • Контактний телефон / електронна пошта двох дослідників/викладачів, до яких ми можемо звернутися за рекомендацією при потребі.

Заявки просимо подавати на адресу: [email protected] до 8 квітня 2016 року. У "Темі" листа потрібно зазначити "Заявка на Літню школю 2016 року". Заявки приймаємо англійською, українською, польською, російською та білоруською.

Детальна інформація: http://bit.ly/1W7r2AA

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.