bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий тур для екоактивістів (Житомир)
22.03.2016

Українська молодіжна кліматична  асоціація розпочинає новий раунд тренінгового туру «Генерація Е». Цього року ми прямуємо на пошуки екоактивістів у Житомир, Миколаїв та Одесу.

9-10 квітня Житомир стане першим містом у турі. 

Програма тренінгу створена для того, щоб допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми в реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального використання енергоресурсами, попередження змін клімату.

Основні блоки тренінгу:

  • загальна інформація про зміни клімату й можливості впливу для їх попередження; аспекти енергоефективності;
  • робота над ідеєю та проектом; залучення ресурсів;
  • взаємодія у команді;планування довгострокової  діяльності;
  • комунікації у проекті та робота із ЗМІ.

«Генерація Е» розвиває екологічних активістів у сучасному, позитивному, молодіжному форматі - заради майбутнього у гарній країні та безпечній планеті!

Орієнтовна кількість учасників - до 20 осіб. 

Тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е 2.0» відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні. Відбір здійснюється на основі анкетування.

Запрошуємо заповнити заявку на участь у тренінгу за посиланням.

Кінцевий термін реєстрації - 3 квітня (включно)

Детальну інформацію ми надамо учасникам після завершення обробки анкет . До зустрічі у Житомирі! 

Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА), (англ. – UYCA) є неурядовою організацією соціально-екологічного спрямування, ключова галузь – зміни клімату, попередження, адаптація. Організація заснована з метою створення платформи для взаємодії та розвитку кліматичних активістів. Основні проекти:  «Бери і роби» - кампанія практичних екоінтервенцій, щорічний освітньо-практичний форум «Енергія змін» (Power Shift), мережа центрів популяризації ідей і практики сталості, «Стале життя» - практичний експеримент з низьковуглецевого способу життя та ведення домогосподарства в Україні, тренінговий тур з розвитку активістів «Генерація Е». УМКА входить до робочої групи із змін клімату, є членом CAN EECCA.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.