bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Вusiness social selfie» (Київ)
04.04.2016

«Вusiness social selfie» – фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці.

Термін «HoReCa» активно використовується рестораторами, власниками готелів, шеф-поварами, компаніями-постачальниками і виробниками обладнання, продуктів харчування та послуг для готелів, ресторанів, барів і кафе, клубів та інших. Це бізнес-сектор, особливий ринок послуг. І як будь-який інший сектор ринку, HoReCa має свій набір традицій, свої особливості надання послуг і продажу товарів.

HoReCa також – унікальний майданчик для позиціонування брендів та формування лояльності до них з боку споживача. В секторі HoReCa успішно використовуються такі стратегії позиціонування, як поєднання ціна-якість-імідж, послуги для певного класу споживачів, використання традицій, особливості меню, сервісу, та інтер'єру. З-поміж усього цього, HoReCa успішно реалізовує численні соціальні ініціативи.

На сьогодні соціальні ініціативи є трендом в ресторанному бізнесі і багато компаній скеровують частину прибутку на розвиток суспільства. Ми вирішили звернути увагу саме на ініціативи бізнесу, які своєю діяльністю беруться за вирішення соціальних проблем локального і навіть всеукраїнського рівня.

Тому темою нашої  зустрічі будуть  «Соціальні ініціативи сфери HoReCa»!

Програма заходу передбачає виступи спікерів, які реалізують власний ресторанний бізнес  та сесія запитання-відповідь після виступу кожного зі спікерів.

Організатори: Соціальний консалтинг “Параграф” та Міжнародна молодіжна палата JCI Ukraine.

Дата проведення: 9 квітня, 14:30 до 17:30

Місце проведення: KRUDO club, вул. Хорива 25/12

Після заходу діє система  вільного внеску і лише у випадку Вашої задоволеності відвіданим заходом.

Участь доступна також у режимі онлайн!

Для участі заповніть, будь ласка, форму реєстрації за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.