bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня лабораторія у Краматорську
10.05.2016

4 червня 2016 р. у Краматорську відбудеться освітня лабораторія для вчителів та всіх, кому важлива освіта в Україні! Крауфандингова платформа для освітніх проектів GoFundEd разом з Львівською Освітньою Фундацією створюють майданчик для спільної творчості вчителів, а також освітян, студентів чи школярів, батьків, представників бізнесу, які протягом 8 годин створять разом спільні проекти, які пропонують інноваційні рішення та змінюють навчальний досвід учнів у школах на краще.

Учасники Освітньої Лабораторії разом з експертами та менторами працюватимуть над ідеями своїх проектів – разом навчатимуться основам проектного менеджменту, ставитимуть цілі проекту та плануватимуть шлях реалізації проекту. Разом ми зануримось у сферу сторітелінгу та подумаємо про те, як будувати проекти так, щоб вони були цікавими різним спільнотам.

Для участі у Освітній Лабораторії необхідно:

  • Сформувати команду (в команду повинні входити як мінімум 2 вчителі з однієї школи, додатково можна залучити батьків, учнів старших класів чи громадських активістів, представників місцевого бізнесу тощо).
  • Продумати ідею, з якою Ви б хотіли прийти на Освітню Лабораторію;
  • Заповнити аплікаційну форму.

Податись можна до 2 червня 2016 р., 15:00.

Місце проведення: Простір “Вільна хата”, проспект Миру, 9, місто Краматорськ.

Більше інформації: http://bit.ly/1T2KOeq

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.