bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар для щодо розуміння бюджетного процесу та адвокатування потреб молоді (Івано-Франківськ)
02.06.2016

Громадська організація «Центр громадської адвокатури» проведе семінар щодо посилення спроможності громадських активістів брати участь у бюджетному процесі та реалізовувати ініціативи у своїх регіонах.

Наступний навчальний захід відбудеться у місті Івано-Франківськ 30 червня – 1 липня 2016 року.

Семінар присвячений посиленню розуміння бюджетного процесу представниками молодіжних громадських організацій, молодіжних лідерів.

В рамках семінару активісти матимуть змогу більше дізнатись про те де і як шукати інформацію про витрати публічних коштів у своєму регіоні, як її читати і розуміти; як триває бюджетний процес в органах влади на місцевому рівні, хто і коли і яке рішення приймає; як ефективно вплинути на процес формування та реалізації; що таке бюджетні програми і як вони приймаються; як вплинути на формування та реалізацію бюджетної програми для молоді у своєму регіоні.

Запрошуються до участі представники молодіжних громадських організацій, молодіжні лідери, які працюють із відстоюванням інтересів молоді, мотивовані у тематиці семінару та реалізації ініціатив у своєму регіоні.

Реєстрація учасників відбувається до 18 червня 2016 року.

Для участі необхідно зареєструватися в он-лайн формі за посиланням, за результатами чого здійснюватиметься відбір.

Учасникам з інших міст забезпечується проживання на час проведення заходу. Витрати на проїзд відшкодовують організатори у межах вартості потягу купе. Відшкодування транспортних витрат відбувається за наявності квитків в обидві сторони проїзду.

Контактна інформація щодо заходу: Ярослав Хауляк, 0969572585, 0992750240, [email protected].

Захід проводиться ГО «Центр громадської адвокатури» у рамках проекту «Залучення у бюджетний процес через активну і компетентну участь громадськості», що реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.