bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційний курс «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських громад: практичні аспекти»
07.06.2016

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад за підтримки ПРООН запрошує представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевого рівня, керівників органів самоорганізації населення та активних представників громад до участі у дистанційному навчанні на веб-платформі Асоціації - Портал з управління знаннями (http://www.kp.org.ua/).

Дистанційний курс

Якщо ви керівник або депутат органу місцевого самоврядування, лідер громадської організації, який зацікавлений у розвитку своєї громади, налагодженні співпраці між територіальними громадами, партнерських стосунків з вітчизняними та зарубіжними донорами та інвесторами, хочете дізнатися про інструменти розвитку громад, де знайти кошти для реалізації ідей та як досягти результатів за короткий термін, реєструйтесь для участі у навчанні на курсі.

Електронний курс «Комунікаційні стратегії для розвитку сільських громад: практичні аспекти» передбачає дистанційну форму навчання, за результатами якої учасники дізнаються про ефективні сучасні інструменти комунікацій, здобудуть практичні навички формування комунікаційних стратегій у розвитку громад, отримають  сертифікати та навчально-методичні матеріали та продовжать співпрацю у спільноті.

Учасники повинні бути готовими представити свою територіальну громаду на порталі ВАССР, презентувати власні ідеї та надбання, успішні проекти (якщо такі є). Натомість експерти нададуть учасникам консультативну, інформаційну допомогу у реалізації запропонованих ідей на Порталі з управління знаннями (http://www.kp.org.ua/).

Навчання проводиться на безоплатній основі, не потребує спеціальної фахової підготовки учасників, достатньо мати е-mail та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання навчатися та працювати на курсі у зручний час.

Щоб зареєструватися, заповніть АНКЕТУ та надішліть її до 12.06.2016.

Старт курсу: 13 червня 2016 року

Тривалість курсу: 4 тижні.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту [email protected]

Тел: 096 817 76 08

Контакти

  • Юненко Юлія
  • 096 817 76 08

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.