bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з фандрайзингу для громадських активістів (Сєвєродонецьк)
20.07.2016

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» запрошує громадських активістів на тренінг «Фандрайзинг для діяльності організацій громадянського суспільства» у Сєвєродонецьку. До участі запрошуються молоді громадські організації Донецької та Луганської областей.

12 липня у Краматорську відбувся тренінг з файндрайзингу для громадських активістів Донеччини та Луганщини. Тема виявилась настільки популярною, а тренінг настільки цікавим та корисним, що, на численні прохання учасників, організатори проводять захід повторно для тих, хто не потрапив на перший тренінг.

Під час заходу учасники дізнаються про те, що таке фандрайзинг, етичні принципи та стандарти у цій сфері, які категорії донорів та в чому їх мотивація у наданні грошей громадським активістам. Також за допомогою рольових ігор та практичних завдань навчаться визначати власні потреби, планувати фандрайзингові стратегії для своїх організацій та поговорять про звітність, прозорість, відкритість, публічність та комунікацію щодо фандрайзингу організації. Тренером виступить експерт з файндрайзингу Олег Гришин.

Захід відбудеться 30 липня з 09:00 до 16:00 у Сєвєродонецьку. Місце проведення тренінгу буде повідомлено учасникам додатково.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням.

Дедлайн подачі заявки – 16:00 27 липня 2016 року. Результати відбору будуть повідомлені до 24:00 28 липня 2016 року.

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив». У Донецькій та Луганській областях проект реалізовує Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України». Загальноукраїнське адміністрування здійснює  ГО Центр «Жіночі перспективи» за фінансової підтримки Європейського Союзу, представництво в Україні.

Контакти

  • Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.