bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з ефективних комунікацій для НУО (Херсон)
09.08.2016

Фундація Томсон та міжнародний Інститут регіональної преси та інформації (IРМI), за підтримки ЄС, запрошують представників громадських організацій, які працюють з ВПО, взяти участь у серії тренінгів з ефективних комунікацій.

Тренінг пройде 6 – 9 вересня та 4 – 7 жовтня у Херсоні. Навчання здійснюється у рамках проекту “Голос місцевих ЗМІ” за підтримки Європейського Союзу.

Під час першого тренінгу учасники дізнаються про алгоритми логічно-побудованих комунікацій, як ефективно розповідати та поширювати інформацію про свою діяльність серед різних цільових груп. Учасники працюватимуть над створенням меседжів без “біжутерії” та “матрицею” комунікаційної стратегії для своїх організацій. Крім цього, обговорятьособливості роботи з різними видами ЗМІ, природу походження «травматичного» досвіду роботи з журналістами і дієві способи його уникнення.

На повторному тренінгу, проектні координатори тафахівці із зв’язків з громадськістю за підтримки тренерів братимуть участь в медіа ефірах місцевих ЗМІ, даватимуть інтерв’ю журналістами мережі Голос місцевих ЗМІ, щоб попрактикувати набуті навички під час першого тренінгута дізнатися більше про потреби медіа.

Щоб взяти участь у тренінгу, заповніть онлайн форму до 20-го серпня 2016 р.

Організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодовують транспортні витрати.

Для додаткової інформації про форум, звертайтеся за телефоном (044) 498 51 75 або ел. адресою: [email protected].

Тренери:

Тарас Кузьмов - медіа експерт. Працює у сфері засобів масової інформації України з 1992-го року. Починав кар’єру в регіональному молодіжному щотижневику “Пост-Поступ” у Львові. Згодом працював на керівних посадах у медіа-центрі, створеному міжнародної організацією “Інтерньюз”. Починаючи з 2000-го року працював медіа консультантом делегації Єврокомісії в Україні. Став співзасновником і керівником журналістської громадської організації “Хартія-4”. Брав участь у створенні першого в Україні незалежного розмовного радіо проекту “Громадське радіо”, яке згодом очолив у 2003-му році. З 1996-го року в якості консультанта і тренера співпрацює з Фундацією Томсона.

Наталя Кузьма - експерт Міжнародного Інституту регіональної преси та інформації журналіст, спеціаліст із суспільної комунікації та альтернативної освіти. Очолювала прес-службу  Університету банківської справи НБУ, працювала у прес-службі Львівської облдержадміністрації та облради, Викладала PublicRelations для держслужбовців в Академії держуправління при Президентові України.  Співпрацювала з ВО «Серця Лева», «Центр зайнятості вільних людей» (Львів).

Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів” — це півторарічний проект, спрямований на підтримку регіональних медіа. Проект фінансується Європейським Союзом. Його реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсон, міжнародний Інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір».

Контакти

  • Міжнародний Інститут регіональної преси та інформації
  • [email protected]
  • (044) 498 51 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.