bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Ініціатива прозорості видобувної галузі: ефективна взаємодія на місцевому рівні»
09.09.2016

18 вересня 2016 року у Харківській області відбудеться семінар «Ініціатива прозорості видобувної галузі: ефективна взаємодія на місцевому рівні» для НУО, громадськості та регіональних ЗМІ.

Мета заходу: розвиток потенціалу НУО, громадськості та регіональних ЗМІ щодо моніторингу бюджетних процесів, пов’язаних з платежами від видобувних компаній, участі у визначенні проектів, необхідних для розвитку регіональної інфраструктури та захисту навколишнього середовища.

Учасники заходу обговорять поточну ситуацію щодо забезпечення прозорості діяльності видобувних галузей на місцевому рівні. В рамках програми семінару його учасники ознайомляться з основними принципами, правилами і вимогами Стандарту ІПВГ. Експерті ознайомлять учасників з досвідом впровадження ІПДО в різних країнах, з першим Звітом України з ІПВГ та навчать учасників ефективним (дієвим) методам комунікації з органами влади та місцевого самоврядування.

UAEITI (ІПВГ) – це стандарт прозорого управління у видобувних галузях, що дозволяє покращити конкурентоспроможність та інвестиційний клімат регіону, сприяючий сталому розвитку громад.

Подія стала можливою завдяки підтримці американського народу в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-II) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», що реалізується «Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Кількість учасників обмежена. Участь можлива лише за умови попередньої реєстрації та підтвердження проходження конкурсного відбору:

Місце проведення: Харківська область. Трансфер з міста Харкова забезпечено організаторами заходу.

Керівник проекту: Віталій Филенко

тел. +38 097 925 72 49, +38 095 008 49 91

e-mail: [email protected]

Контакти

  • Віталій Филенко
  • +38 097 925 72 49
  • +38 095 008 49 91

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.