bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Осіння дебатна школа в Одесі
14.09.2016

Однією з найяскравіших подій цієї осені обіцяє стати Осіння дебатна школа в Одесі. 1-2 жовтня на базі Одеської юридичної академії  пройде особливо атмосферний  захід. Школа традиційно дає не лише нові  знання, але  й справжніх друзів. Вчить цінувати моменти і заряджає мотивацією та позитивом.

Дебатна школа Одеса 2016

Страх публічних виступів (глософобія) регулярно входить у ТОП’и списків інших «фобій» разом зі страхом смерті та висоти.

 У Вас є два виходи:

1. Продовжувати жити з ним та провалювати захисти дипломів, побачення, а згодом переговори, презентації як багато інших.

АБО

2. Раз і назавжди стати сильним спікером та оволодіти технологією, якою у студентські роки займались Опра Уінфрі, Бред Піт та більшість парламентарів Британської Ради.

Ми проводимо дебатні школи для одеситів вже 6 років поспіль та маємо неабиякий досвід у публічних виступах. Найдосвідченіші тренери розкриють всі секрети та навчать говорити так, щоб тебе хотіли слухати.

Осіння дебатна школа 2016 Одеса

Більше сотні новачків увійдуть до дебатного руху України та зовсім скоро будуть тримати у руках свій перший кубок переможця. Можливо, це саме ти?  Не чекай, поки втратиш можливість - реєструйся.

Осіння дебатна школа Одеса

Якщо робиш перші кроки у публічних виступах.

Якщо вже маєш досвід гри в дебати.

Останній день подання 25 вересня 2016 р.

Офіційна сторінка у соціальних мережах https://vk.com/ods_2016

Організатори: ГО “Debate for changes” за підтримки Посольства Фінляндії в Україні та Одеське відділення ВМГО “Федерація дебатів України”.

Контакти

  •  Тетяна
  • 098 510 17 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.