bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Осіння дебатна школа в Запоріжжі
15.09.2016

1-2 жовтня 2016 року Запорізьке відділення Федерації Дебатів України презентує новий проект - Осінню дебатну школу, який містить у собі серію тренінгів, які дають можливість знайти нові шляхи до саморозвитку завдяки грі у дебати.

Брати участь у заході можуть усі охочі: школярі, студенти, викладачі і просто соціально активна молодь. Отримані знання учасники зможуть застосувати не лише на практичних іграх і у своїй професійній діяльності, а й у спілкуванні у повсякденному житті. Адже основною метою дебатів є розвиток критичного мислення, вміння правильно аргументувати свою точку зору, відкрито виступати перед великою кількістю людей і розвитку навичок роботи у команді.
В цьому році школу вирішили провести у два етапи. 

Перший для новачків (ті, хто грає в дебати менше 9 місяців або завітали на школу вперше) – для них відомі українські дебатери будуть розповідати про можливості формування критичного мислення , а також поділяться секретами аргументації, контр-аргументації та аналітики.

Другий етап буде присвячений досвідченим дебатерам (випускники осінньої дебатної школи 2015, а також люди, які грають в дебати більше 9 місяців) – спеціально для них тренери із Дніпропетровську проведуть курс тренінгів присвяченим фемінізму, міжнародним відносинам та дискримінації.

Знані українські дебатери розкажуть:

  • Як сформувати критичне мислення?
  • В чому мистецтво аргументації?
  • Які існують шляхи опанування?
  • Секрети контраргументації та аналізу.

Оргвнесок за два дні безцінного розвитку складає 100 грн, який покриває роздатковий матеріал, смаколики, корисні знайомства, сошиалз(вечірня програма), чудовий настрій та актуальні знання.

Реєстрація:

Новачки: http://bit.ly/2be6slt

Досвідчені: http://bit.ly/2bKU9Kn

Детальніше - https://vk.com/zp_ods

Ми чекаємо саме на тебе!

Контакти - 0956188017 Влад.

Останній день подання - 20 вересня 2016 р..

Контакти

  • Влад
  • 0956188017

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.