bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг із децентралізації в рамках проекту «Абетка децентралізації» (Хмельницький)
22.09.2016

Досі вважаєте, що процес децентралізації обійде Вас стороною? Запевняємо, що це не так. Тож, аби бути готовими до майбутніх адміністративно-територіальних змін, пропонуємо вивчити це питання від «А» до «Я».

Для цього 30 вересня о 9.30 год. у великій залі засідань Хмельницького Будинку рад БФ «Зміцнення громад» проводить тренінг у рамках реалізації проекту «Абетка децентралізації». Його мета – розповісти подолянам, що таке децентралізація, як згуртувати громаду і підготувати її до об’єднання.

Ви матимете унікальну можливість поспілкуватися і поставити запитання Олександру Солонтаю, керівнику програми практичної політики, експерту Інституту Політичної Освіти, а також перейняти досвід діючих голів ОТГ, які вже відчули на собі, що таке децентралізація.

До участі в тренінгу запрошуємо депутатів різних рівнів, сільських голів, представників громадських та благодійних організацій та активістів Волочиського, Летичівського, Деражнянського, Старосинявського, Городоцького, Ярмолинецького і Хмельницького районів*. Аби стати учасником заходу, заповніть заявку і відправте її на електронну адресу [email protected].

Нагадаємо, що проект «Абетка децентралізації» реалізовується БФ «Зміцнення громад» за фінансової підтримки американського «Національного фонду демократії» (NationalEndowmentforDemocracy, NED) і діятиме на території Хмельницької області до кінця грудня 2016 року.

Запрошуємо до плідної співпраці! Вивчаймо абетку децентралізації разом!

*Ми забезпечимо довіз учасників на захід за наявності попередньої реєстрації.

Детальніше: http://bit.ly/2cJ470t

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.