bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні семінари з лідерства з Джеффом Евансом (Київ)
05.10.2016

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих на  серію безкоштовних семінарів з лідерства, що проходитимуть щосереди у жовтні.

Мова заходів – англійська.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

ПРЕЗЕНТЕР: Джефф Еванс є успішним бізнесменом і засновником однієї з кращих покрівельних і реставраційних компаній в Сент-Луїсі, США.

Метою Джеффа  є популяризація в Україні курсу по лідерству, який розробляється з 1971 року і викладається  в Гарвардському університеті.

Запрошення від Джеффа: “Цей курс по лідерству пропонується компаніям США за вартістю 5 000 доларів на людину. Я обіцяю зробити цей курс доступним всій українській університетській системі освіти й безкоштовним для студентів. Мій намір полягає в тому, щоб дати можливість громадянам України продовжувати нарощувати темпи економічного й соціального розвитку шляхом розширення можливостей самовираження українців, що допоможе їм зробити внесок в розвиток своєї країни”.

Розклад семінарів:

Середа, 12 жовтня, 16:00-17:30 «Що дає неймовірне збільшення продуктивності й 11 факторів, які тримають це прихованим»

Дізнайтесь, що Це таке й чому Це приховано. Це неочевидно, проте без Цього нічого не працює. За допомогою Цього, достатня довіра будується для досягнення визначних результатів і збільшуються можливості для підвищення продуктивності.

Середа, 19 жовтня, 16:00-17:30 «Джерело сили майстра, особистий експеримент»

Люди, які володіють Цим бачать речі які інші не можуть бачити та роблять речі які інші не здатні зробити. Цей уявний експеримент, який ви можете зробити сидячи в кріслі, приведе вас в іншу реальність, що піднесе вашу ефективність на новий рівень.

Середа, 26 жовтня, 16:00-17:30 «Контекст: Джерело продуктивності»

Ми часто намагаємось змінити, виправити, поліпшити стан речей у відповідь на проблемні ситуації, в яких  ми опинились. Дізнайтесь, що робити, коли “більше, краще, інакше” не спрацьовує і ми не рухаємось далі у вирішенні наших проблем. Створення правильного середовища й контексту є ефективним методом у вирішенні життєвих питань.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Детальна інформація на сайті http://www.etrckyiv.com/ та Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.