bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курси критичного мислення, філософії та культурології
05.10.2016

Prometheus відкриває реєстрацію на три нові безкоштовні масові онлайн-курси.

Курс критичного мислення «Наука повсякденного мислення» Університету Квінсленда

Відомий курс критичного мислення «Наука повсякденного мислення» Університету Квінсленда (належить до топ-100 університетів світу) відтепер професійно перекладений українською мовою. 

Цей курс входить в топ-3 масових безкоштовних онлайн-курсів світу за оцінками слухачів. Курс «Наука повсякденного мислення» в надзвичайно захоплюючому та наочному форматі розповість про те, як ми формуємо і змінюємо наші погляди, чому очікування викривляють судження і як приймати більш зважені рішення.  Слухачі отримають інструменти, які допоможуть їм мислити незалежно й аналітично, а окремий розділ курсу присвячений вмінню ефективно вчитися новому.  

У цьогорічній доповіді Всесвітнього економічного форуму в Давосі критичне мислення посіло друге місце серед найважливіших навичок 2020 року. Критичне мислення також є стандартним курсом навчальної програми західних університетів, але, на жаль, майже не вивчається в Україні.

Відтепер надзвичайно якісний та цікавий онлайн-курс критичного мислення безкоштовно доступний всім українцям: від школярів та студентів до працюючих професіоналів та пенсіонерів. Курс перекладено та озвучено завдяки зусиллям БФ «Фонд Випускників України». Фонд також проведе конкурс серед слухачів, які успішно пройдуть курс та подадуть відео «Змінюймо світ» (заключне завдання курсу), з цінними призами для переможців.  Цю ініціативу можна зараз підтримати фінансово на веб-сайті Фонду - http://bit.ly/2dx9TlD

Доступ до курсу - тут.

Курс «Філософія» від викладачів КПІ Василя Піхоровича та Дмитра Столяренка

Курс познайомить слухачів з головними ідеями класичної європейської філософії, принципами та законами діалектики, розповість як відбувається формування філософських категорій, наукових концепцій, як і з яких причин вони змінюють одні одних та яку роль грають на практиці, а також дозволить оволодіти основами критичного мислення.

Доступ до курсу - тут.

Курс «Культурологія» викладачів Національного педагогічного університету імені Драгоманова

Курс стане в нагоді для всіх, хто прагне навчитись культурологічного аналізу творів мистецтва і суспільних явищ та процесів; творчого засвоєння культурних цінностей, їх критичного переосмислення і перетворення у надбання власної світоглядної культури; допоможе включенню у міжкультурний діалог; застосуванню отриманих знань у майбутній професійній діяльності. 

Доступ до курсу - тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.