bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дистанційний курс «Староста – менеджер довіри»
17.10.2016

Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад за підтримки спільного Проекту Європейського Союзу та ПРООН «Місцевий  розвиток, орієнтований на громаду» запрошує усіх охочих взяти участь у дистанційному навчанні на веб-платформі Асоціації – Портал з управління знаннями.

Староста

Для того, щоб зареєструватися на курс, необхідно заповнити АНКЕТУ до 28.10.2016 р.

Метою вивчення курсу є отримання теоретичних знань та практичних навичок, що стосуються діяльності нової посадової особи місцевого самоврядування – старости села, а також його повноважень, місця та ролі в системі органів місцевого самоврядування.

Електронний курс «Староста – менеджер довіри» проводиться через дистанційну форму навчання, за результатами якої слухачі курсу отримають розуміння та практичний зміст обсягу прав та обов’язків старости, способів забезпечення ним прав та законних інтересів мешканців сіл у виконавчих органах відповідної ради.

Виконання практичних завдань дозволить засвоїти приписи чинного законодавства, що визначають правовий статус та основні функції старости, зрозуміти реальне наповнення відповідних нормативних приписів як чинного, так і проектного законодавства.

Навчання проводиться на безоплатній основі, не потребує попередньої спеціальної фахової підготовки. Учаснику дистанційного курсу достатньо лише мати зареєстровану електронну поштову скриньку (одним словом – е-mail) та постійний доступ до мережі Інтернет, а також бажання отримати нові знання та навички, працюючи на курсі у зручний для себе час.

Старт курсу: 31 жовтня 2016 року

Тривалість курсу: 4 тижні.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту [email protected]

Тел: 044 585 90 11

Контакти

  • Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад
  • 044 585 90 11

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.