bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги в рамках проекту «Молодь з числа ВПО» (Київ)
24.10.2016

В рамках проекту ГО «Молодіжна Альтернатива» та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошують молодих, активних та небайдужих людей серед ВПО з Києва та Київської області взяти участь у тренінгах та обговореннях.

Дата: 12-14.11.2016р.

Місто: Київ

Захід передбачає тренінги для молоді з числа вимушених переселенців та спільне вироблення пропозицій до влади щодо вирішення проблем ВПО.

Даний проект — це 5 триденних заходів для молоді серед ВПО, які вже пройшли у 4 містах України (Дніпро, Вінниця, Харків, Запоріжжя).

Мета проекту - встановлення діалогу між молоддю серед ВПО та владою, волонтерами, представниками НУО тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Формат - серія круглих столів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик.

3-денний захід включає в себе:

- психологічний тренінг по самоідентифікації та адаптації у нових умовах;

- тренінг по пошуку роботи та відкриттю власної справи;

- тренінг по відстоюванню власних прав та механізмам співпраці з владою;

- «оpen space» для виявлення нагальних проблем ВПО та визначення шляхів їх подолання з розробкою резолюції в рамках проекту;

- подіумна дискусія за участю експертів з питань ВПО та представників/представниць ВПО, а також презентація успішних історій ВПО;

- презентація результатів проекту та круглий стіл з представниками влади, НУО (що опікуються справами ВПО), експертів з питань ВПО та самих ВПО.

Вимоги для кандидатів:

  • бути віком від 18 до 35 років та належати до категорії ВПО,
  • взяти на себе зобов’язання брати участь у всіх 3 днях навчання та заходах, що будуть відбуватися під час проекту.

Учасники будуть відібрані шляхом конкурсу, для цього треба заповнити анкету за посиланням  (до 9.11.2016).

Витрати на проїзд не можуть бути компенсовані. Організатори забезпечують харчування, у разі потреби – проживання під час проекту.

Відібрані учасники отримають підтвердження своєї участі, а також програму та деталі щодо місця та часу проведення заходу по електронній пошті або по телефону не пізніше 10.11.2016. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.