bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний англомовний дискусійний клуб «Стани его: Як вони визначають вашу реальність?»
10.04.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови,що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих відвідати безкоштовний англомовний дискусійний клуб «Види его: Як вони визначають вашу реальність?» з Роуз Путенпуракал 11 квітня 2017 р. о 16:30.

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих відвідати безкоштовний англомовний дискусійний клуб «Види его: Як вони визначають вашу реальність?» з Роуз Путенпуракал.

Мова заходу – англійська.

ДАТА ПРОВЕДЕННЯ: Вівторок, 11 квітня, 16:30-17:45

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

МОДЕРАТОР: Роуз Путенперакал є магістром в галузі політології й завзятою мандрівницею. Роуз викладала англійську мову на чотирьох континентах. Після подорожі автостопом з Дубліна в Київ, Роуз зацікавилась вивченням української та російської мов, продовжує займатись кікбоксингом, та розробляє динамічні моделі навчання з використанням оповідань та аналізом ідей в прозі.

ОПИС ЗАХОДУ:

Батько-Дорослий-Дитина - типові внутрішньоособистісні ролі, так звані его-стани (схема станів его: www.shareyouressays.com/100117/3-types-of-ego-states-and-transactional-interactions-between-each-personalities)

В яких з цих ролей ви найчастіше функціонуєте? Опишіть, як ви поводитесь, граючи ці ролі.

Як вони впливають на ваші стосунки?

Чи ви хочете їх змінити, і чому?

Чи ви намагались вирватись з певного стану его і якими були ваші результати?

Якою може бути різниця між активним і пасивним его? Яку роль відіграє «соціальне его» в обох цих станах?

Приєднуйтесь до дискусійного клубу з американською викладачкою Роуз Путенпуракал та дізнайтесь відповіді на ці та інші питання.

Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та  https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.