bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Школа громадянської просвіти»
25.04.2017

Проект «Школа громадянської просвіти» реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США). Дедлайн - 30 квітня 2017 р.

Дата проведення проекту: 05-07 травня 2017 року.

Мета нашого проекту є формування активної громадянської позиції для самореалізації в умовах змін серед молоді східних та західних областей.

Цільовою аудиторією проекту стане молодь (віком від 18 до 35 років включно), яка має активну громадянську позицію та здатність застосувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності та бажання ініціювати зміни у своїй громаді. В рамках проекту  четверо представників із західних областей (Івано-Франківська, Львівська, Вінницька, Хмельницька), обрані на конкурсній основі, будуть запрошені відвідати місто Запоріжжя, з метою презентації своєї організації, обміну досвідом та обговорення можливості підготовки спільних міжрегіональних проектів.

За результатами візиту учасники отримають підтверджуючі сертифікати.

Для участі у проекті необхідно заповнити Аплікаційну заявку (у додатку). Заповнену заявки надсилати на електронну адресу:  [email protected].

Дедлайн - 30 квітня 2017 року включно.

Організатори забезпечують проживання, харчування та трансфер в рамках проекту. Вам необхідно оплатити свою дорогу до міста Запоріжжя та зворотньо. 

 

Контакти

  • 050-957-74-47

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.