bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інкубатор ідей соціального підприємництва Idea Boost запрошує учасників
09.06.2017

Програма розвитку проектів Idea Boost на базі Impact Hub Odessa розшукує соціально значущі проекти на будь-якій стадії розробки. Учасники зможуть жити в Одесі два місяці (липень-серпень  2017), працювати над проектом і представити його на фестивалі ідей «Майбутнє спільнот» 25-27  серпня. Дедлайн - 15 червня 2017 р.

Програма розвитку проектів Idea Boost на базі Impact Hub Odessa розшукує соціально значущі проекти на будь-якій стадії розробки. Учасники зможуть жити в Одесі два місяці (липень-серпень  2017), працювати над проектом і представити його на фестивалі ідей «Майбутнє спільнот» 25-27  серпня.

Кінцевий термін подання заявок: 15 червня. На кого очікують: Команди, які здатні запустити проект і мають його фінансове бачення (скільки коштів знадобиться для втілення ідеї). Окрім цього, учасники команди повинні володіти англійською, хотіти навчатися і переймати цінний досвід.

А ще  – переїхати до Одеси на два місяці.

Що отримають три учасники програми: • Шанс перетворити ідею на повноцінний проект і представити його на фестивалі ідей «Майбутнє спільнот» 25-27 серпня • Підтримку менторів та експертів інкубатора Idea Boost, Impact Hub Odessa • Місця в коворкінгу Impact Hub Odessa • Житло в Одесі (липень-серпень 2017 року) • Щомісячну стипендію розміром 2 000  гривень (липень-серпень 2017 року) Серед інших переваг  – допомога проектного менеджера та доступ до всієї інфраструктури Impact Hub Odessa, експертні Pro Bono послуги, вільний доступ до освітніх лекцій Impact Hub Odessa, можливість поспілкуватися зі спікерами. А ще  – зв’язок із глобальною спільнотою Impact Hub (більше 15 тисяч членів у 80 хабах у 5 регіонах світу).

Як стати учасником: Заповнити коротку анкету на сайті (http://boost.impacthub.odessa.ua/) з приміткою «Резиденція Idea Boost» в описі. Провести пітчинг проекту в Одесі 25 червня. 1 Чому соціальне підприємництво? Олександр Славський, програмний директор Impact Hub Odessa, зазначає: «Соціальне підприємництво дозволяє поєднувати бізнес і громадську діяльність. Ти заробляєш гроші й водночас працюєш на благо суспільства».

Андрій Федотов, куратор програми Idea Boost, пропонує ще кілька причин займатися соціальним підприємництвом: 1. Соціальне підприємництво розвиває віддалені території України та їхню економіку. 2. Соціальні проекти, націлені на поліпшення екології та використання альтернативних джерел енергії – світовий тренд. 3. Це шанс створити бізнес-модель більш рівноправної української економіки. Так люди з обмеженими можливостями, вихідці з дитбудинків отримають більше можливостей для працевлаштування. 4. Це можливість отримати роботу для молоді  – їм не доведеться виїжджати з рідних міст у пошуках кращих робочих місць. 5. Соціальне підприємництво – шанс для соціальних фондів та організацій працювати по-новому.

Вони зможуть перейти до бізнес-моделей, де зароблені кошти витрачаються на надання соціальних послуг. Impact Hub Odessa – центр соціальних ініціатив і креативний простір у центрі Одеси. Хаб почав роботу у 2013  році й з цього часу розвиває соціальну активність у місті. Impact Hub Odessa входить до глобальної спільноти, що включає 80 хабів у п’яти регіонах світу. Андрій Федотов, адміністратор Idea Boost, готовий надати додаткову інформацію. Телефон: +38 067 517 22 64 Email: [email protected] Impact Hub Odessa в соціальних мережах: facebook.com/ImpactHubOdessa/ instagram.com/impact.hub.odessa/ Офіційна інформація про Idea Boost http://boost.impacthub.odessa.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.