bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

VІ Всеукраїнська правнича школа з альтернативних методів вирішення спорів
27.06.2017

Інститут політико-правових та релігійних досліджень запрошує студентів та молодих правників взяти участь у VІ Всеукраїнській правничій школі з альтернативних методів вирішення спорів.

Захід відбудеться 01.07.2017 у місті Києві у приміщенні Європейського університету (бул. акад.Вернадського, 16 В). 

Школа проводиться Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Європейським університетом, “K-project center” за інформаційної підтримки Інституту політико-правових та релігійних досліджень.
Мета заходу: ознайомлення учасників школи з базовими положеннями юридичної практики у галузі альтернативних методів вирішення спорів в Україні та міжнародного комерційного арбітражу, ознайомлення з базовими навичками медіатора та навчання студентів-правників і молодих юристів застосовуванню їх на практиці.
Школа буде проходити у форматі майстер-класів з питань міжнародного комерційного арбітражу та медіації. Протягом школи якісне навчання учасників будуть забезпечувати практикуючі юристи, фахівці у даній сфері, представники найкращих українських юридичних фірм та організацій.

Освоєння слухачами основ вирішення спорів у досудовому порядку, медіації, практики міжнародного комерційного арбітражу, неформальне спілкування з практиками.

До участі запрошуються студенти вищих навчальних закладів України, молоді юристи та вчені, які подадуть заявку на участь.

Умови участі:
- заповнити заявку за адресою:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdo10xNx7vMKACVRc…/viewform

Кожен учасник обов’язково отримає сертифікат, який підтверджує участь та незабутні емоції.

Партнери заходу: Інститут політико-правових та релігійних досліджень,
Національна асоціація медіаторів України, Юридична газета, Юридичний вісник України, Сообщество юристов Украины «lawsociety.com.ua».

Додаткова інформація: krmj.org.ua; https://www.facebook.com/institute2015/ 

Координатор школи: Которобай Євген, тел.: 093 733 47 88, [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.