bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебати в Україні
03.11.2017

Турнір відбудеться 18-19 листопада у стінах НЮУ імені Ярослава Мудрого. На учасників чекатимуть 5 відбіркових раундів до виходу у півфінали, цікаві резолюції на актуальні теми і якісне суддівство від переможців та фіналістів Чемпіонатів світу та Європи

Критичне мислення та вміння аргументовано доводити свою позицію є важливими навичками у сучасних реаліях. І все це можна розвинути за допомогою британського формату парламентських дебатів.

Якщо ви прагнете попрактикуватися у розмовах англійською з носіями, отримати корисні знання від досвідчених гравців та познайомитися з цікавими особистостями з усього світу, то Харківське відділення Федерації дебатів України за підтримки Міністерства молоді та спорту запрошує вас на Міжнародний дебатний турнір “Kharkiv Open 2017”.

Більше інформації про регламент проведення можна знайти за посиланням: http://kharkivopen.ml

Хто може брати участь у турнірі? Насправді, кожен. Проте, для того, аби побудувати переможні аргументи, необхідно володіти англійською хоча б на рівні В1, а також знайти людину, що буде готова розділити з вами кубок.

Не упустіть можливості отримати корисні навички публічних виступів, попрактикуватися у спікуванні англійською з носіями та стати частиною події, що довго грітиме душу спогадами про нові знайомства та корисний досвід.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/ANXEDw

Контакти

  • t.me/slavik12vm
  •  t.me/dmitriysefer

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.