bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на серію тренінгів «Управління професійним вигоранням для НДО» (Київ, Краматорськ, Запоріжжя)
22.12.2017

Можливість взяти участь у серії тренінгів з профілактики професійного вигорання серед працівник НДО, що будуть проведені за підтримки Управління Сполучених Штатів з питань зовнішньої допомоги у випадку стихійних лих (USAID/OFDA)

Більше тренінгів у розділі Тренінги 

Тренінг «Техніки запобігання професійному вигоранню серед працівників НДО»

Відповідно до результатів дослідженняосновною причиною вигорання є неналежні процеси проектного та організаційного управління, адміністрування в НДО. У зв’язку з цим пропонується взяти участь у тренінгах з профілактики професійного вигорання менеджерів та керівників, які прагнуть впроваджувати ефективні заходи протидії цьому явищу у своїх організаціях.

Місто і час:  Київ (16 -17 січня), Краматорськ (1-2 лютого).

Хто може брати участь: менеджери та керівники НДО, діяльність яких спрямована на вирішення гуманітарної кризи на сході України.

Реєстрація для участі: Будь ласка, заповніть відповідну форму для участі у заході.

Програма тренінгу включає:  

  • Визначення рівня професійного вигорання, поняття та процес розвитку синдрому.
  • Рекомендації щодо попередження та подолання наслідків вигорання.
  • Аналіз наявних політик та практик профілактики синдрому: організаційний, командний, особистісний та професійний аспекти.
  • Попередження виникнення конфліктів на робочому місці.
  • Розгляд кейсів учасників, супервізії, консультативний процес, презентація дослідження та інше.

Тренери:

Тарас Брижоватий – експерт з моніторингу, оцінки та аналізу діяльності організацій в соціальній сфері, один з авторів дослідження «Оцінка рівня професійного вигорання серед працівників гуманітарної сфери», тренер з більш як 7 роками досвіду проведення супервізій та розробки політик щодо організаційного розвитку та сталості послуг соціальних агенцій.

Оксана Волгіна експертка у проведенні індивідуальних, групових, командних супервізій для соціальних працівників з досвідом роботи понад 10 років у сфері моніторингу та оцінки організацій в соціальній сфері. Старший викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія», розробниця програм та досвідчена тренерка.

Тренінг профілактики професійного вигорання «Відновлення»

Міжнародні й місцеві неурядові організації (далі – НДО), волонтери та ініціативні групи уже більше 3-ох років посильно допомагають внутрішньо переміщеним особам та мешканцям зони конфлікту. Ця допомога є виснажливою фізично й емоційно, тому багато співробітників відчувають ознаки професійного вигорання. Тренінг «Відновлення» має на меті допомогти працівникам віднайти внутрішні ресурси та освоїти навички самодопомоги для запобігання вигоранню.

Місто і час: Запоріжжя, 25-26 січня

Учасники: Працівники НДО, які безпосередньо працюють з бенефіціарами та не відвідували подібних заходів протягом останніх 6-ти місяців.

Реєстрація для участі: будь ласка, заповніть форму за посиланнямhttps://goo.gl/forms/04VPRKzxFpeFy6yG3 до 17 січня 2018 року.

Протягом 2 днів тренінгу, учасники матимуть змогу:

  • отримати знання про поняття та індикатори стресу, професійного вигорання, психотравми;
  • підвищити рівень стресостійкості та відпрацювати навички першої психологічної допомоги у стресовій ситуації;
  • визначити свій рівень професійного вигорання;
  • відпрацювати практичні навички профілактики професійного вигорання під час роботи та в позаробочий час;
  • покращити власний емоційний стан, настрій, розширити зону психологічного комфорту.

Тренер:

Юрій Луценко  – сертифікований психодраматерапевт, тренер для тренерів з питань першої психологічної допомоги (International Medical Corps), національний експерт Danish Refugee Council (2015-2017), International Medical Corps (2016), автор тренінгу «Відновлення» з профілактики професійного вигорання у надавачів консультаційних послуг, волонтерів, працівників НДО. Автор проекту «Техніки і Технології», член Асоціації практикуючих психологів України.

Прохання звернути увагу на наступні аспекти відбору та проведення заходу:

  • Кожен учасник може подати заявки на всі тренінги, проте після фінального відбору матиме змогу відвідати лише один тренінг з вище перелічених.
  • Від кожної організації буде обрано не більше 3-х учасників. Перевага надається членам Форуму НДО, а також організаціям, задіяним у вирішенні гуманітарної кризи на Сході України.
  • Забезпечується відшкодування за проїзд та проживання.
  • Мова тренінгів: українська або російська, залежно від преференцій учасників, зазначених у реєстраційній формі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.