bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Маріуполі відкрито набір в IV Муніципальну школу
01.10.2018

З 22 жовтня стартує двотижневе навчання в новій Муніципальній школі. Традиційно курс орієнтований на участь студентів IV-V курсів, випускників вищих навчальних закладів та активної молоді до 35 років, які хочуть дізнатися про систему управління містом зсередини та приєднатися до команди, яка впроваджує Стратегію розвитку Маріуполя.

Муніципальна школа – це ресурс для розвитку найбільш затребуваних навичок майбутнього. Учасників програми очікує спілкування з першими особами міста, експертами в галузі публічного управління та регіонального розвитку, а також можливість пройти стажування й зайняти вакантну посаду в Маріупольській міській раді.

Для участі в програмі, потрібно до 14 жовтня заповнити анкету за посиланнямhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezn9sO-WunFpi55srsic1vRH-Lw7MJWc2O1d8VseehpgC5MQ/viewform

Важливо, щоб навчальний курс був не тільки корисним, але й комфортним. Тому разом з реєстраційною анкетою чекаємо від Вас пропозицій по найбільш затребуваним темам, а також щодо графіку проведення навчання: понеділок-п’ятниця - 10.00-17.00 або вівторок-субота - 14.30-18.00.

За додатковою інформацією можна звернутися до Фонду розвитку Маріуполя за адресою: пров. Нахімова, 6; тел. (0629) 40 39 66, (067) 544 42 41; e-mail - [email protected].

У 2017 році програма визнана переможцем Всеукраїнського конкурсу кращих проектів в сфері освіти дорослих в номінації «Кращий освітній проект з розвитку місцевих громад».

Муніципальна школа – спільний проект Фонду розвитку Маріуполя і Маріупольської міської ради. За підсумками попередніх навчальних курсів 29 випускників успішно пройшли стажування в різних підрозділах муніципалітету, 14 осіб знайшли своє перше місце роботи в міській раді та ще 7 були рекомендовані до працевлаштування в муніципальних установах.

Учасники розробили 48 проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем громадян і подальший розвиток міста. Так на узбережжі Маріуполя з’явилася алея з різнокольорових парасольок «Umbrella», а підлітки змогли стати учасниками майстер-класів з 3D-моделювання.

Контакти

  • Фонд розвитку Маріуполя за адресою: пров. Нахімова
  • 6; тел. (0629) 40 39 66
  • (067) 544 42 41; e-mail - [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.