bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

CIPE оголосив конкурс на стипендію для бізнес-асоціацій
02.10.2018

Топ-менеджмент українських асоціацій бізнесу запрошують до участі в унікальній тренінговій програмі Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), що відбудеться 22-23 жовтня 2018 у Києві. 

 

Навчання проводитиме провідний міжнародний експерт з управління організаціями і розширення платних послуг у некомерційному секторі – Роберт Харріс.

Дводенний тренінг для 25 представників відібраних об’єднань буде присвячений питанням організаційної структури та управління, розробки платних послуг для членів асоціації, диверсифікації бюджетних надходжень тощо. 

КРИТЕРІЇ УЧАСТІ У КОНКУРСІ:

1. Бізнес-асоціація, що працює в Україні не менше 1 року. 

2. Наявність членів асоціації від 5 осіб / підприємств. 

3. Готовність представників асоціації (від 2 до 4 осіб від однієї орагнізації) бути присутніми два повноцінних дні 22 та 23 жовтня з 10.00 до 18.00 на навчанні в офісі CIPE в Києві. 

4. Асоціація НЕ брала участі у минулорічній програмі за участю Роберта Харріса.

5. Мотивація покращити процеси управління, збільшити членську базу та диверсифікувати доходи до бюджету асоціації. 

ПОДАТИ АНКЕТУ ВІД АСОЦІАЦІЇ

Дедлайн заповнення анкети: 5 жовтня. 

CIPE надає стипендію на навчання, а також забезпечує харчування та кава-брейки протягом навчальних днів. Чудова професійна компанія та нетворкінг стануть приємними доповненнями. Витрати на проживання та проїзд для учасників з інших регіонів не покриваються. 

Довідково: Роберт Харріс — Президент Центру NonProfit, США, викладач факультету Інституту управління організацією Торгової палати США. Він має тридцятирічний досвід роботи з асоціаціями та торгово-промисловими палатами з питань менеджменту та корпоративного управління. Пан Харріс працював у багатьох країнах, а саме в Омані, Йорданії, Японії, Камбоджі, Єгипті, Білорусі та інших. Роберт Харріс вивчив тисячі некомерційних організацій в США для виявлення та узагальнення найбільш позитивного досвіду їх становлення та розвитку.  Він є розробником методології самовдосконалення асоціацій (Association Self-Auditing Process), яку використовують більш ніж 20 000 об’єднань по всьому світу з метою покращення свого менеджменту, розвитку інституційного потенціалу та корпоративного управління.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.