bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чернігів. Східне Партнерство: не прогавити можливості?
13.11.2018

Семінар підготовлений у рамках проекту «Мости Східного партнерства», що виконується Радою зовнішньої політики «Українська призма» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія».

Політика Східного партнерства ЄС – це не тільки про стосунки на найвищому державному рівні, але й про розвиток громадянського суспільства та широкі можливості для співпраці. Як максимально ефективно скористатися цими можливостями, запрошуємо з’ясувати під час регіонального семінару у Чернігові!

Реєстрація: http://bit.ly/EaP_Chernihiv

Що таке Східне партнерство? Що об’єднує Україну та Азербайджан, Білорусь, Вірменію, Грузію, Молдову? Де шукати партнерів та ресурси для своїх проектів – в Україні, СхП та ЄС? Експерти дадуть відповідь на всі ці питання, а також розкажуть про:
двосторонній та багатосторонній формати співпраці
політичний діалог та безпеку
економіку та транспорт
стосунки з сусідами: Україна-Білорусь
контакти між людьми та гуманітарну співпрацю
можливості та умови членства в Українській національній платформі Форуму громадянського суспільства Східного партнерства

Для кого: для представників громадських організацій, органів влади та місцевого самоврядування, студентів-старшокурсників з Чернігівської, Сумської, Житомирської, Полтавської, Черкаської, Харківської, Донецької, Луганської, Київської областей

Кінцевий термін подання заявок: 26 листопада 2018 року.
Відбір учасників проводить комісія з представників Ради зовнішньої політики “Українська призма”, Міжнародного фонду “Відродження”, Проекту “Громадська синергія”.
Про результати відбору учасників буде повідомлено до 30 листопада 2018 року.

Кава-паузи, обід та всі навчальні матеріали забезпечуються організаторами.
Учасникам з інших міст покриваються витрати на проїзд та проживання (1 ніч).

Організатори:
Рада зовнішньої політики “Українська призма”
Місцевий партнер: Громадська організація “Квадрівіум”
Контактна особа: Ольга Чижова, менеджер проекту, директор з комунікацій, Рада зовнішньої політики “Українська призма”, +38 093 57 88 405, [email protected]

Реєстраціяhttp://bit.ly/EaP_Chernihiv

Семінар підготовлений у рамках проекту «Мости Східного партнерства», що виконується Радою зовнішньої політики «Українська призма» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП). Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.